2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک یه تیکه نون

198 بازدید | 14 پست

یاد یه اتفاقی افتادم یبار تو مسجد بودیم یکی بچش گوشی یکی از همسایه هارو برداشت هی میکوبوند زمین هر چی همسایه به خوبی میگفت گوشی رو بده مادر بچه میگفت آخه گوشی دوست داره و هی زبونش بچش میشد میگفت گوشی با یهنی گوشی رو براش باز کن همسایه اصلا یه وضی مادره حتی یبار نگفت گوشی رو نزن زمین .از آخر بزور خود زن همسایه بزور گرفت مادره اصلا به دلش نبود و ناراحتم شد بعضی مادرا واقعا عجیبن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خیلی 

جاری من گوشی خودش بچه خودش نزدیکش میرفت همه می‌دویدند خودش جر میداد خودشو 

بعد گوشی من دست بچش پرت میکرد همش میکوبید با انگشت روش منم جرئت نداشتم حرف بزنم حساس بود رو بچش 

مادرشوهر پدرشوهرم میگرفتن ازش

من حالا به تاپیک اون خانم کاری ندارم ولی بارها برام خودم پیش آمده بچه ی فامیل آمده وسایل من خراب کرده مادرش هم به هیجاش نیست . الان شما این قضیه رو تعریف‌ کردی یاد ایشون افتادم 

زندگی گر سخت باشد … من از آن سخت ترم ….

ما بچه کوچولو درک میکنیم اینجور مادرا رو اعصابن

بله درسته.. اون تاپیک نون رو من خوندم بچه ش کوچیک بود از خانم مسن تو مسجد نون خواست ایشونم بهش نداد ... ولی خب موافق نبودم که استارتر اون تاپیک واسه اون خانم مسن نفرین کرد 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

موقعیتی که بچه‌ی چیزی در دست دیگری می‌بینه و می‌خواد یکی از مواقعیه که حکم تنور داغی رو داره که باید نانِ ادب و تربیت را سریع بهش برسونی...

اگر فرزندمون درخواست کرد باید یادآور عزت نفس و قناعت در برابر مردم بشیم و آموزش بدیم تا وقتی احتیاج مبرمی نداره نباید از آدم‌ها چیزی بخواد.

طرف مقابل از چیزی که خواستِ فرزندمونه رو در اختیارش قرار  داد/نداد  باید بهش زیباییِ بخشش/ زشتیِ تنگ‌نظری و خساست  رو گوشزد کنیم و یاد بدیم اگر چیزی داشت که قابل تقسیم بود و فکر می‌کرد دیگرانی هم دوست دارند، باهاشون به اشتراک بگذاره.

اینجور مادرا باعرض معذرت چشم و دل سیر بار نمیارن بچشون و از دیگران انتظار دارن شکم بچه و نیازها و وسایل مورد علاقه و عقدههاشونو به جای اینکه خونه خودش برطرف کنه خونه دیگران برطرف کنه