گلدیلک مدیر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2644 عنوان دو فرزندی | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 31 پست داداش میره ۲۲ و من میرم ۱۸ چطوره ؟ دلم خواهر میخواد خودت باش با وجدانی بیدار💗🥹🎀 1404/07/04 | 01:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandogh_3 عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 7788 الان ۵ سالشه هممون عاشقشیم. اوایل زیاد توجهی نمیکردیم بهش ولی الان انگار بچه ی خودمه اوخودا😍باحال میشه.... خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️
جین_سه_یون عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 6436 الان ۵ سالشه هممون عاشقشیم. اوایل زیاد توجهی نمیکردیم بهش ولی الان انگار بچه ی خودمه اخیییی😍غیر خواهر کوچولوت بازم خواهر و برادر داری؟ لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱
گلدیلک مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2644 اخه این مقدار فاصله بدرذ نمیخورهمنو خواهرم ۱۰ سال فاصله داریم هیچ وقت همو درک نکردیم... من معایب چند ... اره دیگه میدونم فایده نداره همین داداشم رو هم دیوونه کردم و دیوونم کرده 😂 خودت باش با وجدانی بیدار💗🥹🎀
جین_سه_یون عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 6436 اسی غصه نخور منم خواهر ندارمو البته برادر هم ندارم از تو تنهاترم😂 لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱
narsis_nar عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 1215 اوخودا😍باحال میشه.... اره الان متوجه میشیم چقد اشتباه کردیم اوایل . یجورایی مدیونیم. کلی منو اجیم میگفتیم سقطش کن . زشته . ولی خوب شد نکرد وگرنه عذاب وجدان میکشتنون
narsis_nar عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 1215 اخیییی😍غیر خواهر کوچولوت بازم خواهر و برادر داری؟ اره . من بزرگم ی اجی دارم یکساله میره دانشگاه . داداشمم کلاس دوم ابتداییه. این اجی کوچیکه ام ۵ سالشه😂
جین_سه_یون عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 6436 اره . من بزرگم ی اجی دارم یکساله میره دانشگاه . داداشمم کلاس دوم ابتداییه. این اجی کوچیکه ام ۵ سالش ... عه پس یه داداش کوچولو هم داری😁❤️ لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱
گلدیلک مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2644 اسی غصه نخور منم خواهر ندارمو البته برادر هم ندارم از تو تنهاترم😂 منم داداشم دانشگاه انگار تک فرزندم خودت باش با وجدانی بیدار💗🥹🎀
جین_سه_یون عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 6436 منم داداشم دانشگاه انگار تک فرزندم من قبلا خیلی غصه میخوردم ولی الان راضی امتنهایی راحتم آرامش دارم😂 لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱
narsis_nar عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 1215 عه پس یه داداش کوچولو هم داری😁❤️ اره اونو با نذر و نیاز گرفتن😂😂بعد دوسال خدا این کوچیکه رو گذاشت تو بغلشون
گلدیلک مدیر استارتر عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 2644 من قبلا خیلی غصه میخوردم ولی الان راضی امتنهایی راحتم آرامش دارم😂 وای منممم ولی دلم برا شوخی هامون هم تنگ میشه من فردا داداشم بازم میره شهر دور دانشگاه خودت باش با وجدانی بیدار💗🥹🎀
جین_سه_یون عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 6436 اره اونو با نذر و نیاز گرفتن😂😂بعد دوسال خدا این کوچیکه رو گذاشت تو بغلشون ای جانم خدا حفظشون کنه😍 لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱
جین_سه_یون عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 6436 وای منممم ولی دلم برا شوخی هامون هم تنگ میشه من فردا داداشم بازم میره شهر دور دانشگاه حالا که دور شده قدرشو بیشتر بدون😁 لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱
narsis_nar عضویت: 1398/09/14 تعداد پست: 1215 ای جانم خدا حفظشون کنه😍 مرسی عزیزدلم . خداخفظ کنه عزیزای شمارو❤️😍
جین_سه_یون عضویت: 1403/07/14 تعداد پست: 6436 مرسی عزیزدلم . خداخفظ کنه عزیزای شمارو❤️😍 قربونت❤️ لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱