2777
2789
الان ۵ سالشه هممون عاشقشیم. اوایل زیاد توجهی نمی‌کردیم بهش ولی الان انگار بچه ی خودمه

اخیییی😍

غیر خواهر کوچولوت بازم خواهر و برادر داری؟

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه این مقدار فاصله بدرذ نمیخورهمنو خواهرم ۱۰ سال فاصله داریم هیچ وقت همو درک نکردیم... من معایب چند ...

اره دیگه می‌دونم فایده نداره همین داداشم رو هم دیوونه کردم و دیوونم کرده 😂

خودت باش با وجدانی بیدار💗🥹🎀

اسی غصه نخور منم خواهر ندارم

و البته برادر هم ندارم 

از تو تنهاترم😂

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

اره . من بزرگم ی اجی دارم یکساله میره دانشگاه . داداشمم کلاس دوم ابتداییه. این اجی کوچیکه ام ۵ سالش ...

عه پس یه داداش کوچولو هم داری😁❤️

منم داداشم دانشگاه انگار تک فرزندم

من قبلا خیلی غصه میخوردم ولی الان راضی ام

تنهایی راحتم آرامش دارم😂

من قبلا خیلی غصه میخوردم ولی الان راضی امتنهایی راحتم آرامش دارم😂

وای منممم ولی دلم برا شوخی هامون هم تنگ میشه من فردا داداشم بازم می‌ره شهر دور دانشگاه 

خودت باش با وجدانی بیدار💗🥹🎀

اره اونو با نذر و نیاز گرفتن😂😂بعد دوسال خدا این کوچیکه رو گذاشت تو بغلشون

ای جانم خدا حفظشون کنه😍

وای منممم ولی دلم برا شوخی هامون هم تنگ میشه من فردا داداشم بازم می‌ره شهر دور دانشگاه

حالا که دور شده قدرشو بیشتر بدون😁