2821
2789
الان ۵ سالشه هممون عاشقشیم. اوایل زیاد توجهی نمی‌کردیم بهش ولی الان انگار بچه ی خودمه

اخیییی😍

غیر خواهر کوچولوت بازم خواهر و برادر داری؟

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه این مقدار فاصله بدرذ نمیخورهمنو خواهرم ۱۰ سال فاصله داریم هیچ وقت همو درک نکردیم... من معایب چند ...

اره دیگه می‌دونم فایده نداره همین داداشم رو هم دیوونه کردم و دیوونم کرده 😂

اسی غصه نخور منم خواهر ندارم

و البته برادر هم ندارم 

از تو تنهاترم😂

لطفا یه صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان (عج)، سلامتی رهبر عزیزمون، و حل مشکلات و استجابت حاجات من و خودتون بفرستید💚🌱

اره . من بزرگم ی اجی دارم یکساله میره دانشگاه . داداشمم کلاس دوم ابتداییه. این اجی کوچیکه ام ۵ سالش ...

عه پس یه داداش کوچولو هم داری😁❤️

منم داداشم دانشگاه انگار تک فرزندم

من قبلا خیلی غصه میخوردم ولی الان راضی ام

تنهایی راحتم آرامش دارم😂

اره اونو با نذر و نیاز گرفتن😂😂بعد دوسال خدا این کوچیکه رو گذاشت تو بغلشون

ای جانم خدا حفظشون کنه😍

وای منممم ولی دلم برا شوخی هامون هم تنگ میشه من فردا داداشم بازم می‌ره شهر دور دانشگاه

حالا که دور شده قدرشو بیشتر بدون😁

مرسی عزیزدلم . خداخفظ کنه عزیزای شمارو❤️😍

قربونت❤️

2823
2791
2779
2792