2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی زیاد.

متاسفانه الان به فردی که تجربه ای از افسردگی ندارن فقط باباش برای آیفون نگرفته میاد از افسردگی حرف میزنه و برای شما علایم توضیح میده 

خواهش میکنم(فقط با یک نفر نیستم)اگر افسردگی ندارید فکر نکنید باکلاسه و گنگ میشید و به زور بخوانید خودتون رو افسرده نشون بدید!😑

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

دور بودن از جمع بی حوصلگی و غیره 

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

خیلی زیاد.متاسفانه الان به فردی که تجربه ای از افسردگی ندارن فقط باباش برای آیفون نگرفته میاد از افس ...

چی میگی خاهر من واقعا افسرده شدم واقعا من مثل اونایی ک شما میگی نیستم

|- ظاهر شادۍ داریمـ،..امآ اسیر دردیمـ.. :).. 🖇🖤

چی میگی خاهر من واقعا افسرده شدم واقعا من مثل اونایی ک شما میگی نیستم

برای شما نمیگم! دارم میگم الان یه فردی که تجربه ای نداره میشینه علایم برات توضیح میده، بهتره بری روانشناس یا مشاور تا تشخیص بده برات

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️