2821
2789

سفیدپوست متولد زمستون قدبلند لاغر تو صورتت خال داری

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه بهار امسال به حاجتم برسم🥲❤️

شما ك غریبہ نیستید هیچ حسی تو 

وجودم نمونده جز حس ِ علاقہ بہ مادیات 😂.

یه وقتایی دلم میخواد ناپدید شم نه قهر کنم نه خداحافظی نه یه پیام کوتاه فقط برم طوری که هیچ کس نفهمه کی رفتم کجا رفتم یا چرا رفتم طوری که هیچ کس یادش نیاد بودم چون گاهی اوقات بودن زیادی سنگینه.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حس ششمی گلم؟

ن

یه وقتایی دلم میخواد ناپدید شم نه قهر کنم نه خداحافظی نه یه پیام کوتاه فقط برم طوری که هیچ کس نفهمه کی رفتم کجا رفتم یا چرا رفتم طوری که هیچ کس یادش نیاد بودم چون گاهی اوقات بودن زیادی سنگینه.

افرین عزیزم حست رو راجبه اینده و سرکارم میگی؟ رفیق خوب پیدا میکنم

آینده خوبی پیش رو داری رفیق پیدا میکنی ولی یکم دیر

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه بهار امسال به حاجتم برسم🥲❤️

مژه هات بلندهرنگ لباست سبز یا مشکیه یکم شکمویی و عاشق فست فودرنم مورد علاقت رنگ های روشن و شاده

درستهههههه

گلم حست به ایندم و سرکارم چیه؟ رفیق خوب پیدا میکنم؟

ماه تولد اول اسمم یا خصوصیاتم میگیمن از حالا به بعد ازدواج میکنم

مهر خرداد فروردین

تو اسمت ا م س ه یکی از این حروف داری

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792