2789

تمامممم🙅🏻‍♀

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه مسخره بعضیا واقعا بیماری روحی روانی دارن و نیاز دارن برن مشاور و تراپیست حتی اگه خودشون اذیت نشن ...

اون بحثش جداس جدیدا فکر میکنن تراپی رفتن باکلاسه 

🙄🙄تا آخی به اوخی میشه خم به ابروشون میاد تراپی تراپیشونه 

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

اون بحثش جداس جدیدا فکر میکنن تراپی رفتن باکلاسه 🙄🙄تا آخی به اوخی میشه خم به ابروشون میاد تراپی تر ...

این حرفت رو قبول دارم اصلا به کلاس و اینا نیست الان من خودم در آینده تراپیست میشم کلاس داره نه والا🥲🫠🤣

خدا تومن ازم پول میگرفت💔🤦🏻‍♀️خودم تنها میرفتم

کی ازت پول میگرفت؟ فروشنده؟ 😂😂

خوب پول مگه مهمه پول واسه اینه که خرج بشه باهاش یه وسیله ، لباس، خورد و خوراک 

وگرنه ارزش دیگه ای نداره

این حرفت رو قبول دارم اصلا به کلاس و اینا نیست الان من خودم در آینده تراپیست میشم کلاس داره نه والا� ...

الان منم در آینده وکیل میشم کلاس نداره که 😂🤙

خو منم همین میگم میگم چه کاریه همون پول بدن دو دست لباس بخرن خوشحال تر میشن

الان منم در آینده وکیل میشم کلاس نداره که 😂🤙خو منم همین میگم میگم چه کاریه همون پول بدن دو دست لبا ...

دانشجویی ؟ اصلا پرستیژ کاری ندارن🤣

بابا دقیقا کسایی که پر از بیماری روانی هستن فکر میکنن سالمن اونوقت اطرافیانشون فکر میکنن خودشون یه مشکلی دارن

دانشجویی ؟ اصلا پرستیژ کاری ندارن🤣بابا دقیقا کسایی که پر از بیماری روانی هستن فکر میکنن سالمن اونوق ...

خیر دبیرستانم 😂

چطور یعنی پرسیتیژ کاری ندارن؟ 

کلی باید درس بخونی وکیل بشی

اینو راست میگی 😑

هر وقت واقعا دانشجو شدی بگو وکیل آینده 🤣 من ولی واقعا دانشجو ام چند ترم مونده درسم تموم بشه 

دارم از خنده میگم در واقع کنایه وگرنه که همه شغل ها در جای خودشون پرستیژ دارن و ارزشمند ان 

ولی در کل رفتن پیش تراپیست اگه با هدف خوب شدن حال باشه خیلی موثر تره تا خرید کردن و اصلا قابل مقایسه نیستن باهم

هر وقت واقعا دانشجو شدی بگو وکیل آینده 🤣 من ولی واقعا دانشجو ام چند ترم مونده درسم تموم بشه دارم از ...

نیاز نیست حتما دانشجو بشم تا اینو بگم 

چون هیچ کدوم از رشته های انسانی خوشم نمیاد جز همین 

😂😂مسمم فقط به عشق همین رفتم انسانی 

موفق باشی