2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره همیشه تو آرزومه ولب تا الان حسرتش میمونه

من اتاق دارم.. 

اما اصلا توش نمی رم. 

دوست دارم پیش خانوادم باشم. 

فقط موقع خواب.. 

اونم اگه گرم باشه چون کولر گازی خرابه توی سالن می خوابم.. 

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.

الان منی که دارم همچین اتفاق خوشایندی نیوفتاده برام که بخوای حسرت بخوری فقط یه مقدار حریم خصوصی تری ...

خیلی خوبه که وقتی اتاق نداری باید ساعت خوابت رو با بقیه یکسان کنی گریه داری شبا باید زیز پتو گریه کنی میخای بخوابی سر و صدا میاد اصلا خوب نیست اتاق نداشتن....

من اتاق دارم.. اما اصلا توش نمی رم. دوست دارم پیش خانوادم باشم. فقط موقع خواب.. اونم اگه گرم باشه چو ...

اما من که ندارم خیلی نیازشو حس میکنم از همون بچگی که همکلاسیام‌ میگفتن تخت و کمد ست خریدیم خودم اتاقمو تزئین کردم تصورش برام سخت بود مگه میشه یک اتاق رو داده باشن به یک نفر !......

اما من که ندارم خیلی نیازشو حس میکنم از همون بچگی که همکلاسیام‌ میگفتن تخت و کمد ست خریدیم خودم اتاق ...

متوجهم

منم وقتی اتاقم با خواهرم یکی بود دوست داشتم اتاقم فقط مال خودم باشه.. 

اما الان خیلی حسی ندارن به این موضوع برام بی اهمیته

امیدوارم یه روزی اتاق خودتو دکور کنی باب میلت

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.