2777
2789
عنوان

کوچیک کردن بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 23100 بازدید | 22 پست
یعنی واقعا کوچیک میکنه منم دنبال کوچیک کردن بینی هستم ولی از عمل میترسم پولشم ندارم اگه این ماسکه ...

هر روز بزن

هر بار۱۵مین بمونه

واسه بینی های گوشتی خوبه

بعد که کاملا شستیش نرم کننده بزن به بینیت

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ميكروپور ٣m ربطي نداره اونو ميزنن باد بيني بخوابه 

این اسم اون چسب اس؟

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

این اسم اون چسب اس؟

بله

من الان همينو دارم ميزنم

ولي كوچيك نميشه فقط ورم بعد عملو ميخوابونه از دكترم پرسيدم

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
خمیر دندون +زنجبیل+سرکه سیب واقعا کوچیک میکنه ولی خب من انحراف بینی دارم ضایع میشه با این ماسک

زنجبیل تازه ?

مادرشدن یعنی قلبت بیرون ازسینت بتپه یعنی بخشی ازوجودت  جداازخودت زندگی کنه 
عزیزم استفاده کردی تغییرکرد؟

من فقط یک هفته  استفاده کردم وقتی ماسک رو میشستم حس میکردم بینیم جمع تر شده ولی چند ساعت بعد همون میشد... منم دیگه انگیزم رو از دست دادم و بی خیال شدم

البته میگن باید یکماه مداوم بزنی 

خب چون زنجیبل چربی رو میسوزونه و از بین میبره بیشتر روی بینی های گوشتی جواب میده البته من امتحان نکر ...

زنجبیل داغ می کنه 

برای کوچک کردن بینی تو حموم زمانی که رو سرتون کف هست ،روی بینیتون نمک بزارید و یه کوچولو روش بمالید 

وقتی یه خورده نمک روی بینی موند 

بعد بینی رو با مسواک نرم و یک قطره ریکا بشورید 

بعد که از حموم اومدید بیرون 

قبل از اینکه صورت خوشک بشه انگشتتون رو زیر بینی نگه دارید تا بینی بالا بمونه دراز بکشید رو زمین بعد باسشوار صورت رو خوشک کنید 

همچنان بینی رو بالا نگه دارید 

بعد یک نوار چسب به زیر بینی بزنید و یک طرف رو به بالا ترین نقطه پیشانی بچسبانید 

اینجور بینی تو همون حالت مدتی می مونه تا شما خودتون خشک و موهاتون رو حالت بدی بعد که کاراتون تموم شده حالا چسب و بکن و از حالتش لذت ببر 

نمک و مسواک و چسب 

اگه خونه تنها بودید چسب رو بزنید تا صبح بینی تو اون حالت  بمونه و در دراز مدت یه بینی سر بالای خشکل دارید 

فقط نمک رو زیاد نزنید که پوست قرمز میشه 

هفته ای یک بار ماسک نمک 

ولی اخر حمام مسواک و یک قطره ریکا رو بینی رو بزنید 

من قبلا وقتی روبه رو اینه می ایستادم اصلا سوراخ بینی دیده نمی شد الان تا عمق وجود سربالا دیده میشه سوراخ ها 😂