2777
2789
عنوان

سوره ای برای زبان بند

104 بازدید | 8 پست

اگه سوره ای رو میدونید برای زبان بند که ازش نتیجه گرفتید بهم معرفی کنید 

۲ خواهر مهربان یک حساب کاربری داریمدلیل تفاوت تاپیک ها همین هست 

قرآن کلام آسمانیِ دین اسلامه، کتاب راهنمای اخلاق زیستنه، نه راهنمای بی اخلاقی و تخریب دیگری!

من که برای کاری نمیخوام می‌خوام ادامه تحصیل بدم اما مانتو میشن برای راضی شدن میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که برای کاری نمیخوام می‌خوام ادامه تحصیل بدم اما مانتو میشن برای راضی شدن میخوام

یعنی چی مانتو می‌شن؟!

متوجه نشدم خواسته‌ای که دارید دقیقا چیه؟!

این کاری که می‌کنید قطعا مورد تأیید دین نیست.

یعنی چی مانتو می‌شن؟!متوجه نشدم خواسته‌ای که دارید دقیقا چیه؟!این کاری که می‌کنید قطعا مورد تأیید دی ...

ببخشید اشتباه تایپ شده گفتم راضی نمیشن

یعنی چی مانتو می‌شن؟!متوجه نشدم خواسته‌ای که دارید دقیقا چیه؟!این کاری که می‌کنید قطعا مورد تأیید دی ...

خوب من خیلی به درس خوندن علاقه دارم چرا باید خلاف باشه مثلا چی میشه اجازه بده 

وای تو آقا هستی بخاطر اینه درک نمیکنید 

ببخشید اشتباه تایپ شده گفتم راضی نمیشن

برای راضی کردن دیگران دنبال جادو و افسونِ قرآنی  هستید؟! 

کجا در سیره‌ی اهل بیت چنین چیزی بوده که اگر کسی به کاری راضی نیست فلان ورد رو بگو تا طرف مسخ بشه و از حالت عادی خارج بشه و رضایت بده؟!

از راه معقول و درست سعی کنید قانعشون کنید. از افرادی که بهشون نفوذ دارند و مورد احترامشون هستند کمک بگیرید، تو خلوت هم از خدا بخواهید نسبت به شما نرم بشن، نیاز به ورد خاصی هم نیست.

برای راضی کردن دیگران دنبال جادو و افسونِ قرآنی هستید؟! کجا در سیره‌ی اهل بیت چنین چیزی بوده که اگر ...

ای بابا اگه آنقدر مسلمان و آدم هستی. اینجا چیکار می‌کنی اگه دنبال جادو بودم بدون منت پول میدادم دهنشو تا آخر عمر میبستم 

از خدا کمک می‌خوام بده بجای این همه ادعا از سایت زنونه برو بیرون