2777
2789
عنوان

دلم هیچ جوره با شوهرم صاف نیس

140 بازدید | 14 پست

۹ سال از عقدم میگذره و من ۹ ساله دارم میجنگم ک کوچیکترین چیزای زندگی مشترکو بهش یاد بدم ولی انگار ن انگار رفیق باز هست فقط فکر مامان و بابا خواهر برادرشه بشدت همه چیزشون باهم قاطیه 

یک بار نشده طرف من باشه هر وقت اعتراض کردم منو مقصر کرده 

با این ک پول داره باید ب زور ازش بگیرم با جرو دعوا اخرم گریه هزینه های منو درست نمیده 

اصلا بفکر من نیس ولی ادعاش میشه منو دوست داره و کل زندگیشو گذاشته برای من درصورتی ک ی بار از تکیه گاه بودن ندیدم ...خستم میخام طلاق بگیرم ولی ن پول دارم نع کار و نه پس انداز 

کل طلاهامم گرفت فروخت دیگ پس نداد 

فقط دلم برا بچم میسوزه این وسط عمر و جوونیمم حروم این ادم شد ک فقط داداشاشو میبینه

پول داره و نمیده؟

اره حتی ی طلا واس من نمیخره ولی برا داداشش انگشتر خریدن ۷۰ ملیون ۲ ماه پیش گوشی واس من نمیخره واس داداشش ک ۵ سال از من کوچیکتره ۱۵ پرومکس خریدن میگم پول بده بزور ۵۰۰ هزار تومن میزنه برام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره حتی ی طلا واس من نمیخره ولی برا داداشش انگشتر خریدن ۷۰ ملیون ۲ ماه پیش گوشی واس من نمیخره واس دا ...

انقد از ایفون بدم میاد 

حق داری واقعا وقتی واسه اونا این چیزارو میخره حتما داره

💕🌸☘️🌹

انقد از ایفون بدم میاد حق داری واقعا وقتی واسه اونا این چیزارو میخره حتما داره

اخه ماشین سنگین دارن با یکی دیگ از داداشش ولی واس زن خرج نمیکنن ولی بفکر داداش ۲۰ سالشونن

میفهمم ولی چیزایی که میخوای و انقد بگو تا بگیره

انقد میگم میگ ندارم ولی دروغ میگ واس بقیه داره قرار شد برم دندون پزشکی گفت ندارم ۲ روز نشد ۸۰۰ ملیون دادن ۲۰۷