2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من فصل اول چن قسمت دیدم بعدش دیگ خسته شدم هر روز ی داستان بعضیا فیک و شو و اون گل نیس میکروفونه و فصل دو پست هاش برام بالا اومد ولی ندیدم

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

داستانش چیه؟فقط اسماشونو شنیدم

فصل دو ندیدم ولی فصل اول چن قسمت دیدم دیگ خسته شدم هر روز ی داستان جدید بعضیا فیک و شو بازی میکنن واس همین دیگ حوصلشو نداشتم ادامه ندادم داستان ازین قراره ک پسرا و دخترا ب ویلا میان و ب قول خودشون میخوان عشق ابدی پیدا کنن ولی خب طبیعتا عشق نبوده و ی هوس یا حس یا دوس داشتن ساده س چون اگ عشق بود هی مث لباس پارتنر عوض نمیکردن البته بعضیاشون بعد برنامه هم باهمن ک خب این میتونه عشق بوده باشه بعد بعضیا بعد چن روز یا چن هفه با پارتنرشون کات میکنن بعد میرن با ی فرد دیگه جدا از همه ی اینا دخترا بینشون بحث پیش میاد پسرا هم بینشون بحث پیش میاد در کل چون کاپل برنده پول میبره خیلیل دنبال پولن ن عشق

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز