2821
2789
عنوان

جفت پرويا

1699 بازدید | 8 پست

سلام به همه ماماناي خوشگل

بچه ها من الان ٢٥ هفته باردارم،از ١٢ هفته بهم گفتن جفتت پايينه هنوزم بالا نرفته.كسي تجربه اي داره مثل من؟ به نظرتون بالا ميره؟نره چي ميشه؟ 

previa استراحتی باید باشی. لکه بینی نداری؟

من  lowlying هست دکتر گفت معمولا با افزایش سن بارداری و کش اومدن رحم جفت خودشو میکشه بالا. ۱۹ هفته انومالی نرفتی؟ هنوزم پرویا بود؟

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

previa استراحتی باید باشی. لکه بینی نداری؟ من  lowlying هست دکتر گفت معمولا با افزایش سن باردا ...

چرا رفتم بعد از آنومالي هم ديروز رفتم سونو هنوز پايين بود.گفت شده مارژينال.نه لكه بيني اينا خداروشكر نداشتم. مال شما هنوزم پايينه؟

راستي يه سوال بي ربط ديگه،شما ترشحاتتون رقيق و سفيد نيست؟ من ترشحاتم رقيق و سفيد رنگه ميترسم واسه كيسه آب باشه

مارژینال از پرویا بهتره خوبه که داره میره بالا..من از هفته ی دوازده پرویا بود تا زمان زایمانم.آخرهم بخاطر پرویا بودنش اول هفته ی سی و هشت سزارین شدم...اخر ماه هفتم به خونریزی شدید افتادم یه هفته بستری بودم..اما خدارو شکر با استراحت خونریزیم قطع شد.

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
مارژینال از پرویا بهتره خوبه که داره میره بالا..من از هفته ی دوازده پرویا بود تا زمان زایمانم.آخرهم ...

خداروشكر كه به خير گذشت.واي من خيلي از اين خونريزي ميترسم

انشاا... مال منم بخير بگذره.

خداروشكر كه به خير گذشت.واي من خيلي از اين خونريزي ميترسم انشاا... مال منم بخير بگذره.

انشالله به سلامتی بغل بگیریش عزیزم...تا میتونی استراحت کن...چیزی که من نداشتم.😉

از آدم ها بت نسازید!خیانت است هم به خودتان ، هم به خودشان...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز