2821
2789
عنوان

خدایا شکرت

135 بازدید | 18 پست

هزاران هزار بار شکرت بابت اتفاقی که امروز افتاد♥️🌱

پی نوشت : دوستان خدا خیلی خیلی حواسش به ما هست . معجزه دقیقا همون وقتی میفته که انتظارش رو نداریم ... خدا رو فراموش نکنید🥲🫠

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدایااااااا شکرت بی پایان و پرتکرار شکر گزارتم💚

👌✨️

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

فضولی نباشه چه اتفاقی؟

سال ها بود با خانواده م تو یه مسئله ای گره بزرگی داشتیم . که خدا امروز اون گرهو باز کرد برامون🫠

واسه همه خدایی نمیکنه، یه سریها نور چشمیش هستن، واسه اونا معجزه میکنه، واسه یه سریها هم فقط پشت هم ب ...

گذر زمان همه چیو ثابت میکنه بهت 

فقط صبور باش و اعتماد کن 

اینو از منی بشنو که خیلی صبر کردم ،خیلیییی 

خداروشکر😊

فدات شم عزیزم 🌱

گذر زمان همه چیو ثابت میکنه بهت فقط صبور باش و اعتماد کن اینو از منی بشنو که خیلی صبر کردم ،خیلیییی

۳۳ سال صبر کمه؟ بیماری که خودش تو جونم انداخت و کسی شرایطم رو برای ازدواج نمیپذیره، ۳۳ سال صبر کردن بس نیست؟ بیخیال عزیزم

۳۳ سال صبر کمه؟ بیماری که خودش تو جونم انداخت و کسی شرایطم رو برای ازدواج نمیپذیره، ۳۳ سال صبر کردن ...

ترجیه میدم دیگه چیزی نگم تا خودت نتیجه ی صبوری هات رو ببینی 🥲✨️

مطمئنم خدا حواسش هست ‌.

خدانکنه💋میشه حالاکه خوشحالی و حال دلت خوبه برام دعاکنی 🥺

چشم حتماا♥️🌱

ترجیه میدم دیگه چیزی نگم تا خودت نتیجه ی صبوری هات رو ببینی 🥲✨️مطمئنم خدا حواسش هست ‌.

برای همیشه حذفش کردم و اصلا منتظر نیستم برام کاری کنه، اما از این میسوزم که یه زمانهایی چقدر التماسش میکردم و ازش میخواستم‌ که سر گندی که خودش بهم زده کمکم کنه، چقدر احمق بودم، خودش گند زد به زندگیم وظیفش بود برام جبران کنه، بعد من میرفتم به کسی که گند زده التماسش میکردم که کمکم کنه😁

معجزه هاشو نگه داره برای نور چشمیهاش

واسه همه خدایی نمیکنه، یه سریها نور چشمیش هستن، واسه اونا معجزه میکنه، واسه یه سریها هم فقط پشت هم ب ...

مهربونی خدا همیشه تو شادی های ظاهری نیست 

حق میدم بهتون که شاید اعتقادتون یکم ضعیف شه 

چون خدا از آدم امتحان های خیلی سختی میگیره 

شاید اینم امتحانه که ببینه با این شرایط بازم بهش ایمان داریم یا نه.. 

اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه