2821
2789
عنوان

کار بدی کردم

111 بازدید | 14 پست

من هر هفته دو سه روزشو با سواری می رم یه مسافتی حدود دو ساعت  راننده ها دیگه می شناسن منو بعد امروز وقتی سوار شدم اتوبوس هم اومد فقط من تو ماشین موندم دودل بودم ولی پیاده نشدم گفتم زشته تا همه اومدن داشتیم می رفتیم که راننده کلی بار زده بود اقای جلویی راضی نشد وسایل بزاره زیر پاش بعد راننده اورد پشت می خواست بزاره زیر پای من منم مخالفت کردم برد گداشت زیر پای خودش 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا اگه زیر پای خودت میذاشتی ایمن تر بود‌‌‌‌...راننده اخه؟

ایمن بود ولی کیفم گذاشته بودم بعدم گفتم می بره می ده به یکی دیگه ولی گذاشت زیر پاش بقیه هم گذاشت کنارش🤦🏻‍♀️

کار خوبی کردی اون نباید چنین کاری میکرد به مردها اصلا رو نده

اصلا اقای جلویی قبول نکرد منو مظلوم گیر اورد اومده در باز کرد راهنمایی هم می کنه یه پاتو اینجوری کن اونیکی اینجوری حیف خجالت کشیدم و گرنه می گفتم من دو برار دارم پول می دم راحت برم بیام 🤧این چندمین بار بود من سوار شدم اتوبوس هم اومده من پیاده نشدم اینا پرو شدن🤦🏻‍♀️فکر کردن عاشق چش ابروشونم

شانس ندارم اتوبوس دیر یا زود می یاد ولی باید از اینپس بخاطر امنیتم شده صبر کنم

عالی عزیز فکر بجاییه مخصوصا شماکه اینقدر ماخوذ به حیا هستین ممکنه یه حساب دیگه ای بکنن مراقب خودتوندباشین و یکم پر رو تر باشین  

عالی عزیز فکر بجاییه مخصوصا شماکه اینقدر ماخوذ به حیا هستین ممکنه یه حساب دیگه ای بکنن مراقب خودتوند ...

اره خودم همین فکر کردم 😕 اصلا اون محیط به شدت مسمومه

کجا مسموم نیست خیلی مراقب خودتون باشین خدا حفظتون کنه پر رو باشین خواهرم اصلا به کسی رو ندین

خیلی خجالتیم کار درست اینه سوار نشم ولی از بس تو اون محیط مزاحم ادم می شن و نگاه بد دیگه ادم منتظر اتوبوس هم نمی تونه بمونه فقط می خواد سوار شه تا از شرشون خلاص شه بعدشم من خجالتیم دیگه پیاده نمی شم سوار اتوبوس شم 🤦🏻‍♀️

خیلی خجالتیم کار درست اینه سوار نشم ولی از بس تو اون محیط مزاحم ادم می شن و نگاه بد دیگه ادم منتظر ا ...

میدونم عزیز خدا حفظتون کنه تمرین کنید که به کسی رو ندید 

موفق باشید و انشالله بهتون خوش بگذره 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز