2777
2789
عنوان

زن روز

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 31 پست
داورا به جز پدرام اصلا سواد و درکی از مد و لباس ندارند و فقط چیزایی که شنیدین بیان میکنند،خانم مهناز ...

مهناز افشار ربطی به اون شیر خشکها نداره. کار همسرش بود که سالهاست جداشدن و تنها زندکی میکنه

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا البته طلوع هم رومخ بود ولی ن ب اندازه فرو

دقیقا از طلوعم خوشم نمیاد ولی کاش فرو حذف میشد. خیلی مغرور و وقیحه. استایلاشم واقعا دوزاریه.‌..بجز شب عروسی جاری، من استایل شیک دیگه ای ازش ندیدم. همش یه مشت بند و گره و چاک و ...

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

همه رو دوست دارم مخصوصاً خود مهناز افشار

ولی شیرین کوچ و لیلی خیلی رو مخن

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
شیرین کوچ

منم دوسش داشتم ولی اونجا که با فرو دعواش شد و از دهنش صداهای بدی درمیاورد اونم توی جمع، حالم ازش به هم خورد

همه رو دوست دارم مخصوصاً خود مهناز افشارولی شیرین کوچ و لیلی خیلی رو مخن

وااااااای امان از لیلی🤕

منم دوسش داشتم ولی اونجا که با فرو دعواش شد و از دهنش صداهای بدی درمیاورد اونم توی جمع، حالم ازش به ...

اره رفتارای زشت زیاد داره

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

اره رفتارای زشت زیاد داره

از ایناست که عصبانی میشه خون جلوی چشاش و میگیره و تا حد سکته پیش میره. من وقتی شیرین عصبانی میشه میترسم😅

تو چه برنامه ایه

از قسمت ۱ تو یوتیوب سرچ کن برات میاره. ۲۰ قسمت پخش شده، هرروز به جز پنجشنیه جمعه ها

از ایناست که عصبانی میشه خون جلوی چشاش و میگیره و تا حد سکته پیش میره. من وقتی شیرین عصبانی میشه میت ...

😂😂😂😂😂اره دقیقا

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

مهناز افشار ربطی به اون شیر خشکها نداره. کار همسرش بود که سالهاست جداشدن و تنها زندکی میکنه

بله ربطی ندارند فقط دوباره به همسرشون برگشتند خواهش میکنم یه سرچ کنین بعد بگید و اینکه من نه اون زمان شیر خشکی خریدم که بخوام جبهه بگیرم و نه ضرری از ایشون بهم رسیده ولی اگر کسی بخواد منصفانه نظر بده جون بچه و کودک نوزاد مردم هیچ قضیه شوخی برداری نیست  و فقط یک آدم بی وجدان این کارو می‌کنه بعدش چی شد آقا بی سر و صدا از زیر محاکمه در رفتند به سمت خارج از کشور پناهنده شدند به همین سادگی 

بله ربطی ندارند فقط دوباره به همسرشون برگشتند خواهش میکنم یه سرچ کنین بعد بگید و اینکه من نه اون زما ...

عزیزم موضوع تاپیک من چیز دیگه ای بود اصلا

من از استایل فرو خوشم نمیاد مخصوصا این هفته گذشته

و همچنین از رفتار شیرین کوچ متنفرم

همش فکر می‌کنه خیلی از بقیه بالاتره چون برند میپوشه و هی به خودش میگه پروفشنال مدل و فلان بدم میاد اینقد از خودش تعریف می‌کنه یکسره

از نیلوفر خوشم نمیومد ولی کم کم داره خوشم میاد

از سانیا و بهارکم خوشم میاد خیلی کیوتن

این شیرین جدیده رو هم دوست دارم

لیلی هم رو‌مخمه ولی خیلی جسوره بنظرم و از رفیقش دفاع می‌کنه 

از سارا هم خوشم میومد ولی نمی‌دونم چرا ازش حس منفی میگیرم

مارالم بنظرم دورو نیست

آدم ساده و فرانیه

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍