2777
2789
عنوان

ترشحات سفید

428 بازدید | 9 پست

سلام دوروزمیشه یدونه امپول اچ سی جی زدم دکترگفت تا4شب پشت سرهم اقدام داشته باش بعدش تایکهفته شب درمیون دوشبه که اقدام کردم الانم دوروزه ترشحات سفیددارم یعنی احساس میکنم خیس میشم ولی اندازه یه دایره کوچیک وسطش سفیده دورش بی رنگ این ازچی میتونه باشه؟توروخداهرکس میدونه ر اهنماییم کنه2ساله منتظرم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه شبیه سفیده تخمـمرغ هست یعنی تخمکت ازاد شده دیگه . این ترشح علایم تخمکگزاری که کلا با ترشح پنیری فرق داره !!!!!!!دوستان چرا اطلاعات غلط میدین به استارتر اخه. عزیزم برو به اقدامت برس انشالله باردار میشی 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

چون امپول زدی بعد امپول تقریبا چهارپنج روز این ترشحاتو میبینی همراه با درد یعنی تخمکت ازاد شده دوسال هست تواقدامی حتما این ترشحاتو باید بدونی دیگه 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
اگه شبیه سفیده تخمـمرغ هست یعنی تخمکت ازاد شده دیگه . این ترشح علایم تخمکگزاری که کلا با ترشح پنیری ...

آره  عزیزم شبیه سفیده تخم مرغ وسطش سفید کناره هاش بیرنگ

ممنون بابت راهنماییت گلم😙

چون امپول زدی بعد امپول تقریبا چهارپنج روز این ترشحاتو میبینی همراه با درد یعنی تخمکت ازاد شده دوسال ...

آخه من تنبلی تخمدان داشتم هیچوقت اینطورنبودم که ترشح داشته باشم واسه همون پرسیدم

البته 2روزمیشه هم تخمدانامم دردمیگیره اینماه چون عرق فراسیون وعرق رازیانه خوردم روز13سیکلم رفتم سونوواژینال دکترم گفت تخمدانات فعاله خیلی خوبه واسه همون یدونه اچ سی جی دادکه همون روز تزریق کردم ازوقتی رفتم روکاراقدام فرداصبحش ترشح سفیددارم

اگه شبیه سفیده تخمـمرغ هست یعنی تخمکت ازاد شده دیگه . این ترشح علایم تخمکگزاری که کلا با ترشح پنیری ...

عزیزم من ۶ماهه ازدواج کردم اطلاعات زیادی هم ندارم فقط این چیزی که گفتن استاتر فک کردم شاید شبیه موضوع خودم باشه اخه خودمم خیلی ترسیده بود