2777
2789
عنوان

رژیم آب

169 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من خعلی چاق شدم و اصلا این چاقی مناسب سنم نیس ۱۹ سالمه و ۸۸ کیلو وزنمه و ۱۶۵ قدمه 

می‌خوام دو هفته رژیم آب بگیرم بعد دو هفته رژیم سوپ این چرخه رو ادامه میدم تا دوماه و کاهش وزن زیادی میده حدودا میتونم به ۵۵ کیلو برسم و بعدش تثبیت کنم وزنمو و کالری شماری کنم ، حرفای خعلی زیادی دارم می‌شنوم و داره اذیتم می‌کنه واقعا می‌خوام فقط سریع کم کنم اینم بگم قبلا هم کاهش وزن سریع داشتم و می‌تونستم پایه ایید باهم جمع شیم و هر روز گزارش بدیم از روندمون؟؟؟

چرا سریع کم کنی و آسیب بزنی به خودت 

از رو تجربه میگم حتما نباید خودت و به خاک بدی به حرف من برسی

اصولی کم کن با غذای سالم 

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ولی رژیم آب فاید هم داره

آب خوردن توی رژیمت خوبه ولی رژیم آب نه

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

آخه قبلا هیچ‌یم نشدا😐

عزیزم خیلی از اسیب هاش به مرور مشخص میشه نه همون موقع مثل مشکلات گوارشی و کبدی و....

تازه این دفعه به احتمال زیاد پوستت شل و افتاده و ترک خورده بشه