2777
2789
عنوان

کات کردم😭💔

243 بازدید | 40 پست

پارتنرم بهم گفت تحت هیچ شرایطی نرو حتی اگ دعوامون شد 

بعد دو سه روزه بهانه گیری هاش شروع شد

امروز بهم گف دیگ نمیخوامت هر غلطی میخوای بکنی بکن از امروز اون رومو نشونت میدم و ...

بعد گف میری یا میمونی گفتم نه 

ولی الکی بود من دوستش داشتم

بعدم گف با بابام صحبت کرده بودم بیام خواستگاریت گف تحت فشار بزارش ببین میمونه یا میره

ک تو هم رفتی 

بعد گوشیش خاموش کرد بنظرتون می‌خواست بره یا امتحان کنه؟

هر عشقی یک روز میمیرد ، مثال عشق من و تو (❁ ́◡`❁)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید ایشون بیماره روانیه.. یعنی چی دختر مردمو تحقیر کنی بگی نمیخامت دختره به پات بیفته التماست کنه بفرض امتحان باشه همبن آدم یه عمر سرکوفتت میزد که به پام افتادی التماسم کردی وگرنه دکمتو زده بودم..

چرت گفته خواست جمعش کنه

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

من ک باور نمیکنم ب حرفش ک میگه میخواستم بیام خاستگاری 

اشتباه از اون بوده اما خوب خودشو شسته گذاشته کنار 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

من ک باور نمیکنم ب حرفش ک میگه میخواستم بیام خاستگاری اشتباه از اون بوده اما خوب خودشو شسته گذاشته ک ...

یهنی دنبال بهونه بود بره؟

الکی میگه بابا باور نکن این ادم اگه میخواس بیاد خواستگاریت از همون قبلش میومد. خدا نجاتت داده برو خوشحال باش

حاله خوشی ندارم... دس از سره ما بردار ..... چجور بهت بگم که برو خدا نگهدار💃🏻💃🏻💃🏻

ببخشید ایشون بیماره روانیه.. یعنی چی دختر مردمو تحقیر کنی بگی نمیخامت دختره به پات بیفته التماست کنه ...

گوشیشو خاموش کرد🙂

یهنی دنبال بهونه بود بره؟

اره کنار اونم دنبال دلیل بوده ک بهت حس عذاب وجدان بده بگه مشکل از من نبود من میخواستم تو رفتی 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد