2777
2789
عنوان

کات کردم😭💔

248 بازدید | 40 پست

پارتنرم بهم گفت تحت هیچ شرایطی نرو حتی اگ دعوامون شد 

بعد دو سه روزه بهانه گیری هاش شروع شد

امروز بهم گف دیگ نمیخوامت هر غلطی میخوای بکنی بکن از امروز اون رومو نشونت میدم و ...

بعد گف میری یا میمونی گفتم نه 

ولی الکی بود من دوستش داشتم

بعدم گف با بابام صحبت کرده بودم بیام خواستگاریت گف تحت فشار بزارش ببین میمونه یا میره

ک تو هم رفتی 

بعد گوشیش خاموش کرد بنظرتون می‌خواست بره یا امتحان کنه؟

هر عشقی یک روز میمیرد ، مثال عشق من و تو (❁ ́◡`❁)

میخواست بره آدم عوضی هست 

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.......گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹نمیشه ۰میشه ....... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی....... دیر میفهمی که با هر نخی نمیشه رویا بافت........ ای دل که بی گدار به آب ها نمیزدی بی قایقت ،میانه ی دریا چه میکنی .......از یه سری از ادمها رفتارهای میبینی که نه ناراحت میشی نه متنفرفقط ساعت ها میشینی با خودت میگی چرا فکر میکردم با بقیه فرق میکنه .....بعضی از آدمها بوی بهشت میدن چون با مهربونیشون دل یه آدم رو نجات میدن بزرگترین معجزه ی زندگی من ستیا جون شاید هنوز قسمت نشده از نزدیک ببینمت اما بزرگی قلبت رو با تمام وجودم حس کردم بعضیا بدون اینکه کنار آدم باشن رد مهربونیشون تا همیشه روی دل میمونه تو برای من یکی از همون آدمهایی ممنونم بابت همه چیز 🙏❤️🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب وقتی وارد رابطه میشید غرورتونو میزارید وسط خب بهش میگفتی دوستت دارم چی میشد؟

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍با ارزش پوزش پروفایل کپی نشه ممنون!!

ببخشید ایشون بیماره روانیه.. یعنی چی دختر مردمو تحقیر کنی بگی نمیخامت دختره به پات بیفته التماست کنه بفرض امتحان باشه همبن آدم یه عمر سرکوفتت میزد که به پام افتادی التماسم کردی وگرنه دکمتو زده بودم..

چرت گفته خواست جمعش کنه

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

من ک باور نمیکنم ب حرفش ک میگه میخواستم بیام خاستگاری 

اشتباه از اون بوده اما خوب خودشو شسته گذاشته کنار 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

من ک باور نمیکنم ب حرفش ک میگه میخواستم بیام خاستگاری اشتباه از اون بوده اما خوب خودشو شسته گذاشته ک ...

یهنی دنبال بهونه بود بره؟

ببخشید ایشون بیماره روانیه.. یعنی چی دختر مردمو تحقیر کنی بگی نمیخامت دختره به پات بیفته التماست کنه ...

گوشیشو خاموش کرد🙂

یهنی دنبال بهونه بود بره؟

اره کنار اونم دنبال دلیل بوده ک بهت حس عذاب وجدان بده بگه مشکل از من نبود من میخواستم تو رفتی 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد