ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3415 عنوان تلگراممم 63 بازدید | 11 پست همش قطع و وصل میشه مشکل از فیل هم نیست کسی میدونه چش شدهه بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم ..... 1404/07/03 | 17:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3415 Halo V P N اینو نصب کن خوبه شاید حل شد دارمش ولی نمیشه میگم که مشکل از فیل نیست فیل هام همه خوب کار می کنن بقیه برنامه باز میشن فقط تلگرامم باز نمیشه بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3415 چک کن ببین پرو کسی نزدی بهش نه نزدم وقتی هم می زنم اونم وصل نمیشه بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
orkideh70 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 7951 نه نزدم وقتی هم می زنم اونم وصل نمیشه اینطور که میگید ایراد از فیل ترشکن ممکنه باشهفیل ترشکنای ضعیف سرعت پایین معمولا این شکلی میشه
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3415 اینطور که میگید ایراد از فیل ترشکن ممکنه باشهفیل ترشکنای ضعیف سرعت پایین معمولا این شکلی میشه چند تا فیل شکن امتحان کردم همشون برای برنامه دیگه مث اینستا و یوتیوب کار می کنن فقط تلگرامم اینطوریه بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
orkideh70 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 7951 چند تا فیل شکن امتحان کردم همشون برای برنامه دیگه مث اینستا و یوتیوب کار می کنن فقط تلگرامم اینطوریه من ویتوری پولی استفاده میکنم نتمم وایفای مشکلی ندارم
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3415 من ویتوری پولی استفاده میکنم نتمم وایفای مشکلی ندارم ویتوری پولی چیه؟ بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
theysayflower عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 2112 دارمش ولی نمیشه میگم که مشکل از فیل نیست فیل هام همه خوب کار می کنن بقیه برنامه باز میشن فقط تلگرامم ... تلگرام دوستمم اینجوری شده برده گوشی فروشی گفته پاکش کنم برات پاکش کرده حالا میگه کد رو داخل تلگرام فرستاده که پاک کرده نمیاد
orkideh70 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 7951 ویتوری پولی چیه؟ اسم برنامه وی تو رِی هست پول میدی بهت لینک میدن لینکو میزنی داخل برنامه باهاش وصل میشی
ki_fook مدیر استارتر عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 3415 تلگرام دوستمم اینجوری شده برده گوشی فروشی گفته پاکش کنم برات پاکش کرده حالا میگه کد رو داخل تلگرام ف ... منم پاک کردم ولی حتی یه شماره جدید هم می زنم کار نمی کنه بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....