2777
2789
عنوان

چقدر غذا میپزید

782 بازدید | 68 پست

هرکی رو میبینم داره ناهار یا شام درست میکنه

من خیلی کم غذا میپزم یا فست فود درست میکنم یا میریم کبابی سر کوچه😐

قیمتشم همون قیمت مواد اولیه غذایی که خودمون درست میکنین زیاد گرون تر نمیشه

الان احساس کردم زن بدی ام

اگه شوهر شما مشکل نداشته باشه خودتون راضی میشین اکثرا بیرون غذا بخورین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولش نیست ..حساب کردم ،غذای بیرون خیلی گرون در میاد ..دو هفته بود برنج و گوشتم نداشتیم ..اگه داشتم میخریدم مشکلی نداشت 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

من نه

کبابی اشغال گوشته، گوشت کیلویی یه تومن که به کباب نمیزنن

سلامتی ده سال دیگه ی ادم به غذایی که الان میخوره برمیگرده

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

نه 

غذای بیرون پر از ضرر هست 

تو خونه هم کم پیش میاد غذا هایی که با پنیرپیتزا هست درست کنم 

خودم زیاد غذا درست میکنم روزی هم نتونم همسرم اماده میکنه بیشتر وعده ناهار.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ما هم غذای بیرون زیاد میخوریم چاره ای ندارم دیگ باردارم نمیتونم بعضی وقتا غذا درست کنم یا حاضری یا غذای بیرون ولی غذای بیرون دوس ندارم

دوس دارم یکی برام آشپزی کنه بیاره دلم غذای خونگی میخواد😄