2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه های الان خیلی باهوشن

نه اتفاقا فوق العاده تمرکز و هوش بچه ها پایین اومده. من خواهرم معلم ابتداییه. میگه بخاطر فضای مجازی و گوشی و تبلت دقت و تمرکز و یادگیری بچه ها خیلی تغییر کرده

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

عزیزم‌من معلمم اگه بازیگوشه و حواسش پرت میشه سعی کن بازیهای تمرکزی باهاش انجام بدی تمرکزش رو تقویت کنی تمرکز خیلی مهمه الان اکثر بچه های کلاس تمرکز ندارن کتابای باشگاه مغز رو هم براش بگیر حل کنه خیلی مهارت تمرکز و  یادگیریش بالا میره

عزیزم‌من معلمم اگه بازیگوشه و حواسش پرت میشه سعی کن بازیهای تمرکزی باهاش انجام بدی تمرکزش رو تقویت ک ...

خدارو شکر گوشی رو تو تعطیلات تابستانی از عادت در آوردم زیاد سمت گوشی نمیره،این کتابا خوبن؟

خدارو شکر گوشی رو تو تعطیلات تابستانی از عادت در آوردم زیاد سمت گوشی نمیره،این کتابا خوبن؟

بله عالین برای تا ۸ساله تمرکز و یادگیریش رو تقویت میکنه هوش و تمرکز فرق دارن اکثرا بچه ها باهوش هستن ولی گاهی دقت نمیکنن تمرکز و دقت یه مهارتیه که باید در بچه ها تقویتشون کنید اونجوری دیگه سر کلاس همه حواسش به درسه و حرفای معلمه و سرعت یادگیریش هم خیلی بالاتر میره