2789
عنوان

بچها😂

116 بازدید | 11 پست

رفیقم داره میره شهر دور خیلی ناراحت من ی پیج دارم فقط سه تا از دوستام دارن میخوام ی چیز کیوت مسخره بگم بهش

مث نَلو؟

یا نموخام بلی

ی چی اینجوری بگین 

ک میدونم خوشش میاد فقط این حالتی باشه

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کوجه مری نرو تولوخدا نانا

انقدر ناراحت بود میگفت دلم میخواد مث بچها بشینم گریه کنم نمیخوام برم واقعا خوابگاه سخته منم باید برم هوف

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

نلو تولوقوداااا

💞 بسم الله الرحمن الرحیم 💞 عمرا اگه میدونستید 🧐حساب کاربری مال مالدینیه، ولی زیدان هم یکبار اومده ازش استفاده کرده 😳🤯 یعنی فکر میکنی زیدان و مالدینی بیکارن😔؟ بله درست فکر کردی 😂 اتفاقا اگه میدونستی ما دو تا فوتبالیست حرفه ای فوق العاده مودب و با اخلاق هستیم ولی لعنت بر شیطان 👿💢 گولمون میزنه بیاین سایت از تمرین بیشتر جا میمونیم 😮💨😠 بیومم دیگه پرسپولیس عشقم نیست چون زیدان ... استقلالیه!🫤شاید یکی بپرسه چرا قلب آبی و قرمز رو نمیگذاریم کنار هم ، ولی خب خجالت بکشید ، دوتا رئالی هیچوقت همچین کاری نمیکنن 😒😕 هالا مادرید !🤍

انقدر ناراحت بود میگفت دلم میخواد مث بچها بشینم گریه کنم نمیخوام برم واقعا خوابگاه سخته منم باید برم ...

آره ولی بعدها برات یه خاطه شیرین میشه

دخترباس تودل بروباشه😜                             
نمیدونم والا یکسال ک بودم اصلا خوب نبود

منم۳سال خوابگا بودم البته دوران راهنماییم سال اول فقط عررررررر سال دوم هی بگی نگی یه روزبد ده روزخوب سال سوم همش عشق و حال وشادی وروزای آخر باز دوبارره عررررر چون خوابگاهو دوس دااشتیم ونمیخواستیم تموم شه

دخترباس تودل بروباشه😜