2821
2789
عنوان

سقط جنین

101 بازدید | 12 پست

کسی بوده سقط کرده باشه تو هفته ۱۴ بارداری؟؟؟

میشه بیاید بگوید با چه روشی سقط کردیم و هزینش چقدره شد ؟؟؟

پسرم تو تنها دارایی منی 🧿💙خداجونم مراقب سورنای من باش🫀👶🏻🤰🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ۱۳ با سایتو سقط کردم چون قانونی بود از داروخانه هلال احمر با مبلغ ناچیزی گرفتم

و جوری میشه بیشتر توضیح بدید بهم 

و جوری میشه بیشتر توضیح بدید بهم

دکتر واسم ۱۰ قرص نوشت گفت نیم ساعتی یکی واژینال یکی زیرزبانی استفاده کن ۶ تا رو که گذاشتم به دوز بعدی نرسید بعد از دل‌درد های شدید یهو کیسه آب پاره شده ۵ دقیقه بعدش جنین دفع شد بعدشم تا چند هفته خونریزی و لکه بینی داشتم 

دکتر واسم ۱۰ قرص نوشت گفت نیم ساعتی یکی واژینال یکی زیرزبانی استفاده کن ۶ تا رو که گذاشتم به دوز بعد ...

قرص ها رو رفتی از هلال احمر گرفتی منم بگم دکتر بنویسه میشه برم بگیرم از هلال احمر

پزشک معتمد پزشک قانونی باید تأیید کنه

آهان ،پس دکتر ماما یا متخصص بنویسه برام با هزینه زیاد میشه درسته ؟؟

هفته ۱۳ با سایتو سقط کردم چون قانونی بود از داروخانه هلال احمر با مبلغ ناچیزی گرفتم

این قرص رو نمیشه آزاد خودم برم از داروخونه بخرم ؟؟؟

این قرص رو نمیشه آزاد خودم برم از داروخونه بخرم ؟؟؟

اصولا دکترا همینجوری واسه مریض نمینویسن باید از بازار آزاد شهرتون غیرقانونی پیداش کنی البته دیدم بعضیا آنلاین میفروشن ولی مطمئن نیست حضوری بخری بهتره حواست به تاریخش باشه و اینکه مدل فایزر آمریکاییش از همه مدلا بهتره

اصولا دکترا همینجوری واسه مریض نمینویسن باید از بازار آزاد شهرتون غیرقانونی پیداش کنی البته دیدم بعض ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز