2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از چند هفته .سخت بود عملش؟ هزینه اش چند شد

من 18هفته تو سنو انومالی مشخص شد طول سرویکسم کمه و دهانه رحمم بازشده دیگ اورژانسی سرکلاژم کرد دکترم 

هزینه بیمارستان 15تومن دکتر هم 6تومن زیرمیزی گرف یه 22تومن شد 

نه عمل سختی نیس 

ازشب قبل عمل نباید چیزی بخوری صبح ساعت‌ 4 بستری شدم ساعت بردنم اتاق عمل ازکمر بیحسم کردن دیگ سرشدم چیزی نفهمیدم نیم ساعت کمتر طول نکشید بعدشم ریکاوری و بخش سوند وصل کردن برا چندساعت بعدعمل بعدش دیگ درش اوردن دردی هم نداشت ویک شب موندم فرداش مرخص شدم خونریزی هم زیادنداشتم لکه بینی تا یک هفته فقط 

استراحت مطلق کامل بودم ازبیمارستان اومدم خونه مادرم تا به امروز 36هفته من هیچ فعالیتی ندارم فقط برا توالت بلندمیشم 

من 18هفته تو سنو انومالی مشخص شد طول سرویکسم کمه و دهانه رحمم بازشده دیگ اورژانسی سرکلاژم کرد دکترم ...

مرسی عزیزم چقدر کامل توضیح دادی ان شالله براحتی و با زودی بچت رو بدن بعلت .برا منم دعا کن خیلی خسته و ناامیدم