2777
2789
عنوان

نامزدم خونه نداره نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 27 پست
تجربه ثابت کرده به وعده های خواستگاری توجه نکنید.حالا شما که دیگه عقد کردی اگا شوهرت اخلاقش خوبه کنا ...

اخلاقش خوبه بچم😢

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

فک میکنی اون موقع میدن؟ اون موقع میدن ب داداشش نه ما

الان بدن شما بشینی مال خودتون نیست ک

بلاخره باید خونه بخرید پاشید 

نمیشه به شما خونه بدن به بقیه ندن ک

به هرحال شما مستاجری چ اونجا چ اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کاریه پول خرج خونه یکی دیگه بکنید تازه اجاره هم بدید؟؟خب همه این پول رو هم بذار یه جا تروتمیز رهن ...

من میگم اگه خرج کنیم اجاره نمیدیم از اجاره کم کنه

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

به منم شیش ماه قبل از عروسیم گفتن خونه میسازیم و فلان الان شیش ساله عروسی کردم خونه نساختن به امید ا ...

واقعا..

واقعا..

آره بخدا 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

از این خانواده چیزی ب شمد نمیرسهمن موافق خونه مادربزگشون نیستمب هیچ وجهبیشتر همسرت اجاره بده ولی اون ...

اذیتو از چ لحاظ میگین

اینو بدون توزندگی‌اینقدرهم پیشگویی کردن ونگران آینره بودن عاقلانه نیست یه سیب بالابیافته تازمین بیاد ...

معجزه قراره بشه

خونه مادر بزرگ درست اجاره کمتره ولی مشکلات جانبی بسیاااار زیاده انتظار از شما میره هربار اونجا دورهمیه شما قبلش کارهارو کرده باشی چون اجاره کمتر میدی و یا حواستون ب ایشون باشه البته اینا بستگی ب خانواده فرد مقابل داره خیلی این مشکلات دقیقا یکی از کاربرهای اینجا گفته بود ممکنه برا شما اینجور نباشه

عکس پروفایل بین الحرمین بی اعتقادبه معجزه🤔

حقیقتا الان که فکر میکنم اگه اون کاری که همسرم دنبالشه اگه قبول شه شاید همه چی بهتر پیش بره