2777
2789
عنوان

معده درد کمک

50 بازدید | 9 پست

سلام امیدوارم جواب بدین عزیزم،

من تقریبا دو ماهی هست که معدم وقتی با دست فشار میدی سردلم یه دردخفیفی داره ترش میکنه ولی نه اونجوری که بیاد بالا و مری رو بسوزونه پانتوپرازول یه روز خوردم ۳-۴ روز خوب بودم بعد دوباره اون درد خفیف شروع شد و دکتر برام امپولشو نوشت اون ۳ روزی خوب بودم امروز یکم شروع شده مال شما علائمش چطوری بود ؟ 

خیلی میترسم خیلی آدم استرسی هستم مبتلا به نوسوفوبیا و‌خودبیمارانگاری هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم رفلاکس دارم

افسردگی گرفتم

فکر کنم دنیام تمومه و گرنه باید خوب میشدم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نمیدونم😔 رفتم دکتر با دست معاینه کرد اگه چیز بدی بود با معاینه دست متوجه می‌شد؟

اره عزیزم‌نگران نباش من خودم‌ازبس رفتم دکتر دکترا دارم دیگه😂😂

فقط حرص وجوش روتمومش کن بین غدات نوشیدنی نخور بعد غذا نخواب غذای ابکی ونفاخ وخمیری روهم کم کن

اره عزیزم‌نگران نباش من خودم‌ازبس رفتم دکتر دکترا دارم دیگه😂😂فقط حرص وجوش روتمومش کن بین غدات نوشی ...

مرسی عزیزم دکتر بهم گفت برو روانپزشک اگه دردات ادامه دار بود بیا اندوسکوپی دارم میمیرم از استرس وقتی دست میزنم سردلم درد میکنه😔😔