2777
2789

شوهر من دائم مهمون دعوت میکنه مادرش و برادرش و خواهرش از شهرستان اومدن یک هفته موندن تا میومدن برن انقدر اصرار می‌کرد! اونا هم نمیرفتن ..

بعدم دوستشو از شهرستان دعوت کرد از دیشب اینجا بودن ظهر رفتن 

بعدم اومده با من دعوا ک تو چرا هی میرفتی اتاق رو تخت دراز میکشیدی ! 

گفتم مثل اینکه باردارم پشتم درد میکنه پاهام توان نداره یه بچه هم وضعیت منو میفهمه ( پسرای خواهرشوهرم ۱۵ سالشونه اصلا تنها نمیمون خونه با اینحال یکیشون بزور خواهرشوهرم رو فرستاده بود کمکم ، ک زندایی نمیتونه و برو کمکش و ... ) 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت اسکول و اصلا اماده پدر شدن نیست 

هیچ درکی از زن بودن و مادری و پدریم نداره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خوب چرا جدی باهاش حرف نمیزنی بگو خسته شدی و شرایط نداری اگه مهمون دعوت کرد باید غذا از بیرون بگیره و ...

اصلا حرف تو کلش نمیره من خیییلی سخت گیر و غر غروام ولی این نوبره اصلا ککش نمیگزه 

خواهرشوهرم اینجا بود بهش میگفت دوستم میخواست هتل بگیره گفتم نه بابا چکاریه پاشو بیا خونه ما و ....

حالا کلی پیش من قسم و آیه خورده بود ک دوستم رو پیچوندم دیدم از رو نرفت دیگه مجبور شدم قبول کنم و ...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی این آدم حتی بفکر بچه خودشم نیست؟نمیترسه طوریتون بشه ؟

اصلا حالیش نیست من خیلی جوشیم و موقع دعوا بی اختیار جیغ و داد میزنم اصلا براش مهم نیست سر کوچکترین چیزها صدامو درمیاره و حرف های غیرمنطقی میزنه یا توهین های زشت میکنه اصلا براش مهم نیست من تو واکنش ب چه روزی میفتم هی کل کل میکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40