2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب برید باغ وحش 😄😄

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه میخواد سوارشه

عزیزم 😍😍😍

خب تو گوگل سرچ کن باشگاه سوارکاری تهران

بعد بهشون بزنگ هماهنگ کن و بگو که دختر کوچولوت رو میخوای ببری 😙

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عزیزم 😍😍😍 خب تو گوگل سرچ کن باشگاه سوارکاری تهران بعد بهشون بزنگ هماهنگ کن و بگو که دختر کوچولو ...

ممنونم عزیزم همین کارو کردم پارک چیتگر اسبهای پونی داره میبرمش اونجا

ممنونم عزیزم همین کارو کردم پارک چیتگر اسبهای پونی داره میبرمش اونجا

وای پونی !!!

چه خوووب 

خیلی بهتون خوش بگذره . مراقبش باش 😙

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز