2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

189 بازدید | 18 پست

سلام خانم خوشگلا

من هفته ۶ بارداری ام...رفتم دکتر گفت اوضاعت خوبه ولی هنوز قلبش تشکیل نشده بود گفت هنوز فرصت داری و یک ماه دیگه بیا...

سینه هام خیلی دردناک شده سینه راستمم یکم بزرگ شده..نوک سینمم قهوه ای...از گوشت و اینا که قبل خیلی دوست داشتم بدم میاد...بعد از ظهرا اصولا از غذا ها بدم میاد...صورتمم جوش زده...لبامم حس میکنم پف داره...خسته و بی حالم هستم...

خانمایی ک تجربه دارن این علاءم به دختر میخوره یا پسر؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم این علائمو داشتم دقیقا بچم دختر شد....البته از روی این چیزا نمیشه گفت چون  ادما با هم فرررق دارن کلی

مامان بزرگم همیشه میگفت:ننه خوشبختیتو جار نزن،نذار کسی بگه خوش بحالش،همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت🌼🌼🌼

هرکی یه علائمی داره توبارداری خیلی نمیشه تشخیص دادولی تجربه من اینطوری بوده توبارداری پسرهام ظاهرم بهترشده بود ولی دخترم پوستم لک افتاده بود 

ولی ویارم فرقی نکرده بود 

نمیشه تشخیص داد هرچی هست انشاله سالم باشه

برای سلامتی دخترم دعاکنید
نه من كل ويارم از ٦تا١٦ هفته بود الان ميخورم همه چي

نه دیگه ازگوشت بدم میادزیاد فکرکنم بعد زایمانم نتونم بخورم ترک کردم😀😀بعد لک وجوش اصلا ندارم همه میگن خوشگل شدی

من عاشق گوشتم از همون اولم اصلا از چیزی بدم نمیومد برعکس سردخترم از بوی خونه بدم میومد از مرغ وماهی متنفر بودم این بارداریم عالیه حتی خوراکمم زیاد شده عاشق ترشیجاتم 😛😛😛

از دی ماه ۱۴۰۴ متنفرم 🥀🥀🥀🥀🍂🍂🍂