2777
2789
عنوان

بازگشت ابدی

135 بازدید | 16 پست

بازگشت ابدی

مفهومی فلسفی است که بر تکرار دوری و بی‌نهایت زمان دلالت دارد. بر این اساس اتفاقاتی که عیناً شبیه به هم هستند تا ابد به‌طور مداوم و دقیقاً به همان شکل رخ می‌دهند.

فرض اصلی از این مفهوم ناشی می‌شود که احتمال وجود جهانی دقیقاً مانند جهان کنونی "غیر صفر" است. بناراین, اگر زمان بی‌نهایت باشد وجود ما باید بی‌نهایت بار تکرار شود.

به عنوان یک اصل کیهان‌شناختی، فرض بر این است که زمان مانند دایره‌ای است که همه چیز تا ابد در آن تکرار می‌شود

یعنی روح ما هی تناسخ پیدا می‌کنه و همه چیز تا ابد هی تکرار میشه

به نظرتون تا ابد همه چیز همینطور میمونه ؟

به نظر من انصاف نیست زندگی ابدی ما اینطوری باشه

زندگی ابدی باید بهترباشه

.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم به تناسخ اعتقاد دارم

قیامت تناسخ جاودانگی همه این‌ها راه هایی هستن که مغز ما برای بقای خودش و ترس از فنا ساخته اما واقعاً مرد ترسناک نیست وقتی ما هستیم مرگ نیست و وقتی مرگ میاد ما دیگه نیستیم

✔ بعد از مرگ = قبل از تولد 🌸

منظورتون وجود قیامته؟

بله. 

شما تصورتون این هست که جهان با مهبانگ شروع شده  گسترش پیدا می کنه. به روزی این انرژی حاصل از انفجار اولیه تموم می شه و گسترده شدن کیهان متوقف می شه و به علت جاذبه این فرایند معکوس می شه تا برسه به همون حالت اولیه 

و ایپ اتفاق بارها و بارها تا بی نهایت اتفاق میافته 

فرض کنیم این اتفاق برای کیهان روی بده!   هیچ منافاتی با از بین رفتن روح و آگاهی بشریت نداره!  ما روح مستقل از ماده می دونیم !  وقتی روحی با مرگ جسم از بین نره با برگشت کیهان به حالت اولیه هم اون روح از بین نمی ره! 

و اگه فکر می کنید بارها و با ها دقیقا همون اتم ها و مولکول ها به همان صورت قبلی با هم پیوند می خورند و همه اون اتفاقات قبلی روی می ده اصلا بعید می دونم.   

الهم عجل لولیک الفرج

ما میلیاردها سال نبودیم چون آگاهی نبوده درکی ازش نداریم با وقوع مرگ و پایان آگاهی به همون حالت وارد ...

ما قبل تولد بودیم منتها با آمدن به این دنیا اون خاطرات و آگاهی قبلی ازمون می گیرن تا تو این دنیا بتونیم با داشته هایی که به دست میاریم راه رشد و تکامل طی کنید. اگه اون آگاهی ها رو از قبل داشته باشیم دیگه امدنمون به این دنیا بی معنی می شه!  

الهم عجل لولیک الفرج

حتی اگه کیهان متوقف بشه زمان متوقف نمیشه

احتمالش هم هست که کیهان متوقف بشه. 

روح ما مستقل از وجود مادی کیهان هست.  روح برای طی مراحل بعدی صعود می کنه

مثل یه ماشین هست وقتی ما از ماشین پیاده بشیم دیگه سرنوشت ما به ماشین گره نخوره. ماشین می خواد دنده عقب بره. بایسته یا به جلو حرکت کنه 

الهم عجل لولیک الفرج