2777
2789
عنوان

عمل بینی

180 بازدید | 9 پست

یکساله پیش جراح اسماعیل زارع عمل کردم 

یجوری فاتحه چهرمو خوند یجوری گند زد به چهرم که بعد یکسال وقتی خودمو تو آینه میبینم وحشت میکنم 

نمیبخشمش عوضی حتی به خودش زحمت نداد بگه اگر بینیت گوشتیه نباید اینشکلی بشه عوضی هیچی حالیش نیس بینی گوشتیمو نوکشو برید کوتاه کرد حتی فکر نکرده ببینه اگر پره هامم جمع نشه چه افتضاحی میشه که حتی بخاطر تنفسمم نمیشده جمع بشه حداقل اینشکلیم نکنه

یکسال از عمرم هدر رفتم از همون ماه اول کارم گریه کردن بود تا الان خدا لعنتت کنه گند زدی به چهرم تنفسمو خراب 

کردی هیچی حالیش نیس فاتحه چهرمو خوند نابودم کرد خدا لعنتت کنه چجوری به خودت میگی جراح اعتماد به نفسم ازم گرفتی داغونم کردی اقتضاحی چجوری واسه همچین افتضاحی ۶۰میلیون پول دادم که بعدش عذاب بکشم خدا لعنتت کنه نمیبخشمت

هیچ وقت فراموش نمیکنم به قدری شوکه بودم که مثه مرده ها افتادخ بودم تو اتاقم 

هیچ وقت یادم نمیره که حتی به خودکشی هم فکر کردم 

گفتم بهت تو اتاق عملم پولمو خودم با کار‌کردن جور کردم گفتم چهرم روش حساسم فقط یه لبخند زدی ک ه اگر میدونستم چه بلایی میخوای سرم بیاری بلند میشدم فرار میکردم 

کثافت اگر من نفر آخر بودم اگر خستع بودی غلط کردی منو عمل کردی عوضی حتی به خودت زحمت ندادی بهم بگی چه بلایی میخوای سرم بیاری عوضی که زبونتو کرده بودی کجات که نگفتی چرا وقتی بینیم نباید اینجوری میشددقیقا منو همین شکلی کردی آخ حرومت باشه عوضی 

حرومت باشه پولی که دادمت حرومت باشه چجوری به خودت میگی دکتر من بمیرممم حاضر نیستم پامو بذارم تو اون مطب کوفتیت عوضی داغونم کردی

چاره ای نیس ترمیم کن 

دکتر باستانی نژاد ترمیماش خوبه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته تو نی نی سایتی؟؟؟بنظرت یکی دیگه چجوری میتونه تاپیکای منو پاک کنه ؟؟

چی؟ متوجه نشدم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|

میگم مثلا من یه تاپیک میزنم یه فرد دیگه چجوری میتونه تاپیکو حذف کنه یا باعثش بشه بغیر از اینکه خود ...

اگه ده تا کاربری داشته باشه گزارش بزنه خودکار پاک میشه

تنها راهش همینه ؟؟چه باحال ینی انقد بیکارن که با ده تا کاربری گزارش بزنن که پاک بشه

یه وقتا هم روزای زوج ممکنه لینک تاپیکتو بفرستن واسه حذف ولی بعید بدونم نی نی یار تاپیک یکی دیگه رو حذف کنه

یه وقتا هم روزای زوج ممکنه لینک تاپیکتو بفرستن واسه حذف ولی بعید بدونم نی نی یار تاپیک یکی دیگه رو ح ...

دقیقا همین کارو کردن

باورت میشه تمام نظرات منفی رو پاک میکنن !!!!!!خودشون پاک کردن 

منکه تا تونستم خودمو خالی کردم 

همه پستامو که نمیتونن پاک کنن 

تاپیکمو میتونن پاک کنن فقط 

چندشا