2777
2789

خواب دیدم یکی از دایی هام از مشهد سوغاتی برای منو و شوهرم اورده برای من کتاب یا گلدان بود خیلی قشنگ بود ولی برای شوهرم کفن بود 

ی کفن کاملا نو نو 

بعد ادامه خوابم این بود حیاط مادر شوهرمو از سقف دور تا دورش پرده های قدیمی بود خاله ام گفت اینا دیگه تو افتاب خراب شدن یا دارن خراب میشن 

همه رو کندن 

بعد دیدم ی مرد غریبه میخاست با من دوست بشه اول سر ی میزی بود انگار قرار کاری داشتیم باهاش منو خاله ام بعد خاله ام پاشد رفت یکم دور تر وایساد پسره تو خواب میخاست شماره امو داشته باشه من ندادم بزور خواست دستمو بگیره من نمیزاشتم میگفت من دیوونه اتم خیلی دوستت دارم ولی من اصلا حاضر نبودم باهاش باشم تو خواب همش فکر شوهرمو میکردم دیگه پسره از عصبانیت پاشد منو زد 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

بعد خواب دیدم شوهرم خیلی مریض شده منم تنها بودم انگاری شوهرم بیمارستان وحشتناک گریه میکردم خیلی شدید بعد لخت بودم 

دختر دایی شوهرم ک ی خانم مسنه اومد پیشم و همش دلداریم میداد 

بجه تا این خوابم یعنی چی دارم دیوونه میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه صدقه بده دیگه بهش فکر نکن، همیشه سعی کن دنبال تعبیر نری بد به دلت راه ندی فقط صدقه بده و تعریف نک ...

دو سه روز قبل هم خواب میدیدم دو قبر اماده کنده شده 

تعبیرش عمر شوهرت درازه به نظرم و چون کفن از مشهد اومده پس انسان خوبیه و جایگاهی اون دنیا خوبه

تعبیر دیگر تو عاشق شوهرتی و تعهدات بهش قویه

سه بار هربار بگو حضرت محمد خواب دیدم حضرت علی تعبیر کن و تف کن هربار تو آب روان تا بره تا حضرت علی برات تعبیر خوب کنه

تعبیرش عمر شوهرت درازه به نظرم و چون کفن از مشهد اومده پس انسان خوبیه و جایگاهی اون دنیا خوبهتعبیر د ...

چ تعبیر قشنگی کردی 

در واقعیت هم شوهرم واقعا انسان درستیه 

مثلا کاملا حال منو درک میکنه و بعضی وقتا فکر میکنم خدا مخصوص اونو واسم فرستاده ارومم میکنه تو سختی ها اخه مشکلات من یکم خاصن 

و ی چیز دیگه شوهرم بشدت چشم پاکه با اینکه ب راحتی میتونه بادخترای دیگه باشه بخاطر قیافه اش  ولی نیس 

نمیخام چون زنشم تعریف کنم ولی واقعا ی مرد باغیرته خیلی 

چون گفتی انسان خوبیه میدونی تعبیرت رو قشنگ قبول کردم 

چ تعبیر قشنگی کردی در واقعیت هم شوهرم واقعا انسان درستیه مثلا کاملا حال منو درک میکنه و بعضی وقتا فک ...

عزیزمی،واضحه که تعبیرش همینه،خوشا به سعادتش انشاالله صدوبیست سال عمر کنه و بعدم همنشین امام رضا باشه،معلومه امام رضا خیلی دوسش داره و ازش راضیه

عزیزمی،واضحه که تعبیرش همینه،خوشا به سعادتش انشاالله صدوبیست سال عمر کنه و بعدم همنشین امام رضا باشه ...

😭😭😭😭

ممنونم ازت عزیزم