2777
2789
عنوان

این چه خوابی بود من دیدم

86 بازدید | 8 پست

باید میرفتم با لباس عروس و همه چی اماده بودم

اون لحظه فقط خانواده خودم بودن خانم هاش تو خونمون

پشیمون بودم گفتم اگ بگم ن چی میشه؟

دلم یکی دیگرو میخواست ک برا من نبود!

تو گوش عمم پرسیدم اگ یکی پشیمون شه چی

داماد از همه نظر خوب بود حتی قیافش یادمه اوکی بود

ولی من ب همه ب شوخی گفتم اگ ی عروس بگه ن و مثل اهنگ قرارمون یادت نره با یکی بره  چی

دلم براش تنگ شد از خواب بیدار شدم همه بدنم عرق کرده

خواب عروس شدن خیلی خواب مهمیه و معمولاً ریشه در ناخودآگاه آدم داره. بذار برات چند تا بُعدش رو توضیح بدم:

🔹 عروس شدن در خواب

نشونه‌ی شروع یک مرحله جدیده، مثل تغییر مهم در زندگی (ممکنه مربوط به رابطه، شغل، مهاجرت یا حتی تغییر روحی باشه).

🔹 پشیمون بودن و فکر کردن به "نه گفتن"

این قسمت خیلی مهمه. یعنی در بیداری هم انگار توی بعضی تصمیم‌ها یا موقعیت‌ها تردید داری، شاید کاری هست که ظاهرش خوبه ولی قلبت باهاش همراه نیست.

🔹 یاد کسی دیگه بودن

این نشونه‌ی دلتنگی یا وابستگی عاطفی به چیزی/کسیه که الان در دسترس نیست. می‌تونه حتی نماد یه آرزو یا هدفی باشه که حس می‌کنی جاش خالیه.

🔹 عرق کردن بعد از بیدار شدن

یعنی فشار روانی و هیجان این خواب خیلی واقعی بوده؛ پس مستقیم با احساست در ارتباطه.

👉 تعبیر کلی:

این خواب بیشتر از اینکه به آینده خبر بده، داره حال درونت رو نشون می‌ده. یعنی بین "آنچه درست و منطقی به نظر می‌رسه" و "آنچه قلبت می‌خواد" یه کشمکش داری. انگار ذهنت می‌گه "این راه خوبه" ولی دلت یه چیز دیگه می‌گه.

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا تو این شرایط هستم :(ممنون عزیزم

قشنگمی انشالله همه چی میزون شه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂