2777
2789
عنوان

من هنوز شوهرمو نشناختم

193 بازدید | 17 پست

از یه شهرستان کوچیک با فرهنگ خیلی متحجر اومده کلانشهر یه دختر زیبا و تحصیل کرده و پاک گرفته با حمایت خانواده دختر آپارتمان سه خواب ۱۶۰ متری گرفته با وسائل لاکچری و ... بعد غیر مستقیم به دختر میگه فاکتور همه چی به نام منه حتی طلاهات ! 

بعد سر اینکه دائم از شهرستان دوست و رفیق هاش رو تنها یا با خانوادشون دعوت میکنه اعتراض کردم ( ۷ ماهه باردارم و اصلا شرایط مهمونداری ندارم ) 

برگشته میگه طلاقت میدم مثل داداشت بیای تو این اتاق ( خونه مادرم بودیم به اتاق اونجا اشاره کرد ) 

من ایلدارم سفره دارم گفتم چجور ایلداری هستی که یه برادرت عروسیت نیومد یکی هم اومد کادو نداد ! 

کسی ایلداره ک چندتا آدم حسابی دورشن ک تو روزهای خوشی و خوب آدم خوشحال شن و حمایت کنن نه چارتا گداگودول ک از حسادت و رقابت ماتم بگیرن 

این رهگذرها و غریبه که برمیداری میاری خونه ایل نیستن 

انقدرم انرژی منفی دارن هر بار میان میرن دعوا راه میفته 

بنظرتون با این شوهر باید چجور رفتار کنم ؟ من خیلی احمق و فداکارم و اصلا حالیم نیست چقدر نامرد و نمک نشناسه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اه چقدر بدم میاد

رفیق چه معنی میده بیاره خونه

اونم وقتی میرن دعواتون میشه 

اصلا قبول نکن

محل نذار بهش

گفت طلاق بگو باشه و عین خیالت نباشه

داره میترسونتت

اما خبر نداره اونی که باید بترسه خودشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش این ترک ها زرنگ تر از این حرفان خیرشون ب زن برسه

ازکجاپیداکردیش 

ندیده ونشناخته ازدواج کردی

ذات ادمی به ترک ولروکردوفارس ربطی نداره 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ازکجاپیداکردیش ندیده ونشناخته ازدواج کردیذات ادمی به ترک ولروکردوفارس ربطی نداره

دوست ساده لوحم معرفی کرد به خانوادم انقدر تعریف می‌کرد ک پدرش دهه ۸۰ نماینده مجلس بوده و خیلی سرشناس و بزرگن و ... 

بعد از جلسه اول من جواب رد دادم دوستم و شوهرش داشتن خودکشی می‌کردن انقدر زنگ و التماس و تعریف تا اینکه خانوادم هم گفتن تو سختگیری و خودتو بدبخت میکنی و ... خاله و دایی و ... اومدن وسط انقدر سرزنش کردن ک همونجا بدون لحظه ای فکر زنگ زدم ب دوستم گفتم اوکی بگو بیان فرداش اومدن بله برون 🫠

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40