2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره حتی تو حرم هم میتونی بری من همیشه قبل سفر پریود میشم حتی اگر وقتش نباشه

نه اصلا تو حرم نباید بری گناه داره

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

آره میرم

رفتن به حرم مشکلی نداره فقط نباید دور ضریح رفت

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

ناراحت نباش زیارت که میتونی بکنی

ولی یکاردیگه نمیشه بکنی😁😂

من پریودباشم سعی میکنم نرم چونکه 4روزشوهرم نمیره سرکار شب میشه بخوابی تاصبح وبرنامه داشته باشی هتل هم میدن باصبحانه وناهاروشام خوش میگذره

چه ربطی داره حتی تو حرم هم میتونی بری من همیشه قبل سفر پریود میشم حتی اگر وقتش نباشه

وقتش نباشه چجوری میشی

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   

من بودم می رفتم ولی فکر کنم نمیشه بری ضریحو بگیری بپرس مطمئن شو

تو رو خدا رفتی زیارت دعا کن انشالله من همین روزا دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون ارتودنسی قبل جراحی فک کنم و  حتما بیمارستان دولتی امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم😭

واسه منم پیش اومد چندسال پیش  

همش رفتم خرید  اون موقع حسم خوب بود 

ولی بعدش احساس پشیمونی داشتم گرچه این قضیه دست خودم نبود و یک روال طبیعی

اما بعداز چندسال این بار رفتم  و به طور عجیبی میل به خرید نداشتم  یعنی هیچ جا هم نرفتم 

همش حرم بودم فقط داشتم بمونم حرم😭