2777
2789
عنوان

امشب عروسی

144 بازدید | 16 پست

دعوتیم طبق روال همیشه دختر عموی دخترم 8سالشه یکسال بزرگترازدخترمه میخاد بیاد به همه بچه ها بگه بیاید بافلانی( دخترمن) قهرکنیم بعدهمشون بادخترم قهرمیکنن حالم ازش بهم میخوره افریطه شیطان صفت اصلابچه نیست. بگین من چکارکنم البته نمیزارم دختر بفهمه که من انقدحرص میخورم گفتم اصلا مهم نیست شما باید دوستای دیگه پیدا کنی اونا رو محل نذارین. توروخدا بگین من چکارکنم ازدست این بچه یه راهی پیشنهاد بدین بچزونمش دیگه تکرارنکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با بچه ۸ ساله رقابت میکنی بعد بهش میگی عفریته شیطان صفت؟

بنظرم مشکل از تودته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من باشم تنها گیرش میارم دهنش سرویس میکنم

گیرش آوردم دعواش کردم بامهربونی گفتم ولی بخدا این بچه نیست من حس میکنم شیطانه اون لحظه میپذیره تا بچمو گیرش میارن بازم همینه

همچین بچه ایو بزنی صداسگ بده

به مادرش بگومن فرصت داده بودم روتربیتش کارکنی که میبینم همینه که هست بعدنکه دخترمنم مثه دخترتونیس فک میکنه طرف مقابلش کیه غصه میخوره گوشزدکن که بابقیه بچهاکاری نداشته باشه دختررررت

با بچه ۸ ساله رقابت میکنی بعد بهش میگی عفریته شیطان صفت؟بنظرم مشکل از تودته

بابا منکه از اول اینجوری نبودم بخدا انقد بهش محبت میکردم انقد دوسش داشتم میبینم بچمو میچزونه خوب ناراحت میشم دخترم انقد مظلومه

به دختر خودت قوی بودن رو یاد بده ، قهر کردن بقیه چه اهمیتی داره؟

خیلی باهاش حرف میزنم بهش یاد دادم اصلا اهمیتی نداره توهم محلشون نزار برا خودت دوست جدید پیدا کن الان خیلی بهترشده ولی ازون بچه حرصم میگیره که چرا باید به بچه ها بگه بیاید بافلانی قهر باشیم

خیلی باهاش حرف میزنم بهش یاد دادم اصلا اهمیتی نداره توهم محلشون نزار برا خودت دوست جدید پیدا کن الان ...

جلوی مادرش باهاش حرف بزن بگو شما دختر عمویید مثل خواهرید ،قهر کار خوبی نیست