2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسخره بازی جدیدکوروش شرمندتیممنظور کوروش کبیر هست میگن تو انقدر زحمت کشیدی الان مردمت این رفتار ها ر ...

یه روز کوروش می گه بابا ولم کنید برای هر چیزی می‌افتید به جون من! 😂

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

مسخره بازی جدیدکوروش شرمندتیممنظور کوروش کبیر هست میگن تو انقدر زحمت کشیدی الان مردمت این رفتار ها ر ...

فک نکنم منظورش این باشه چون اینو همیشه میگفتن 

حتما یه چی جدید ترند کردن 

البته درست متوجه منظور اسی نشدم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

هر بار یه عن بازی جدید رو می کنند!

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

کامنت من چرا پاک شد😐درباره کوروش نیست ببین مثلا میگن نگار و کی؟ یعنی اصلا طرف مقابل رو آدم حساب نمیکنن

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

فک نکنم منظورش این باشه چون اینو همیشه میگفتن حتما یه چی جدید ترند کردن البته درست متوجه منظور اسی ن ...

منظورش فکر کنم اینه

دو نفر مقایسه می کنند مثلا میگن

کوروش و کی ؟

اسم ندارم بتوچه و کی ؟

یعنی نفر اول انقدر خوبه که قابل مقایسه با دومی نیست

_تعلیق

فک نکنم الان یه پست دیگه دیدم درباره مقایسه زنای جومونگ کامنت گذاشتن سویا و کی؟

اره همین که من گفتم درسته 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

حالا اینا که اینقدر کوروش کوروش میکنن اگه بگی آل وتبار وخاندان کوروش کیا هستن و چه کارایی کردن هیچی بلد نیستنا ...فقط بلدن ادا در بیارن

والا ما باید شرمنده ی خدا باشیم که اینجوری داریم زندگی میکنیم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏