2777
2789
عنوان

و بالاخره تو اهدای عضو ثبت نام کردم

500 بازدید | 46 پست

دوست و همراه گرامی ، 

با سلام و احترام

ضمن تشکر از نیت خیرخواهانه شما در ترویج فرهنگ اهدای عضو ، به اطلاع می رساند شما در تاریخ 1404/7/3 با موفقیت فرم اطلاعات شخصی را جهت دریافت کارت اهدای عضو به ثبت رساندید.

و تمام🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزیت شد بیمارستان نرو بفهمن کارت اهدای عضو داری دیگه سالم بیرون نمیای یکی از آشناهای ما اینکارو کرد ...

چیشد

خدایا شکرت بابت تموم وقتایی که صدام در نیومد اما تو شنیدی❄️🫠

چیزیت شد بیمارستان نرو بفهمن کارت اهدای عضو داری دیگه سالم بیرون نمیای یکی از آشناهای ما اینکارو کرد ...

یا خدا🗿

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

میگن اونای کارت اهدا دارن دیگه چیزیش ن بشه امیدی به زنده موندنشون باشه کارشون تموم میکنن که اعضا اهداکنن

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 

منم الهی برات برکت کنه و مریض نشی و تا لحظه ای که زنده هستی و عمر قشنگت که خدا میدونه تا کی هست، سالم باشی😘😘

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز