2777
2789
عنوان

حسودیم شده😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 60 پست

شما نمونه این چنینی تو اینستا زیاد میبینی

نگار رکنی یکی از عجیبتریناش بود

با لباس زیر مرتب عکس میذاشت توی بغل پسرهای مختلف و واقعا اجاره ای بود

حالا برو ببین چه ازدواجی کرده

مرجانی سابق هستممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کار زشتی میکنن ینی چی مقایسه اه اه خاله زنکا ولی حست یکم طبیعیه گلم. خیلی خودتو اذیت نکن. چن ...

من تو عروسیم جهازمو کلا بردم چیدم خونم خودم و کسیو دعوت نکدم .بعدا عروسی یکی از فامیلا کلی مهمون دعوت کرده بودن و چنتا ماشین ماشین پشت هم قطار کردن و جهاز و مهمونا باهم رفتن خونه عروس و همه باهم خونه عروسو چیدن .اونجا هی ب من میگفتن جاازو اینجوری میبرن ن مث شما...

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....
من تو عروسیم جهازمو کلا بردم چیدم خونم خودم و کسیو دعوت نکدم .بعدا عروسی یکی از فامیلا کلی مهمون دعو ...

وا

هر کسی یه جور راحته

من خودم در مواجه با این افراد فقط لبخند میزنم همین

نه باهاشون بحث میکنم نه هیچی

چون اگه شعور داشتن سرشون توی زندگی خودشون بود نه دیگران

عاشقتونم عشقای من   
من تو عروسیم جهازمو کلا بردم چیدم خونم خودم و کسیو دعوت نکدم .بعدا عروسی یکی از فامیلا کلی مهمون دعو ...

بگو من اینجوری دوس داشتم 

به چه چیزایی گیر میدن

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

تعجب كردم نظرهارو خوندم

چه راحت قضاوت كردين كه دختر خوبي نيست و حكم دادين كه حتما بدبخت ميشه

استارتر عزيزم به جاي مقايسه رو زندگي و هدف هاي خودت متمركز شو

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم

اتفاقا جهازو عين شما ميبرن نه عين اونا

بلخشيد مگه صد سال پيشه

ول كن حرفاي بي سوادا و خاله زنكارو 

بگو من از نمايش دادن بدم مياد 

داماد از گذشته اس خبر داره؟ 

اره.البته دامادم ی کارایی کرده قبلا ک کسی خبر نداره

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....
اره.البته دامادم ی کارایی کرده قبلا ک کسی خبر نداره

پس بدون زندگیش فقط از بیرون وجهه خوبی داره هیچ مردی حتی اگه خلافکارترینم باشه زنی که یه هفته فرار کرده رو نمی تونه بهش اعتماد کنه و...

انشالله ک اینطور نباشه و خوشبخت باشه

ولی یه جمله هس میگ هیچ وقت ظاهر زندگی دیگران با باطن زندگی خودت مقایسه نکن.خیلی قبولش دارم

سونیا جان... امروز نسبت به موضوعی احساس ناراحتی کردم و وقتی خیلی دقیق شدم‌متوجه شدم دچار حسادت شدم ...و این کلمه رو سرچ کردم و رسیدم به تاپیک شما ...

حسادت هم جزئ هزاران احساسی هست که توی ذات آدمی هست و گه گاه  ادم در صندوقچه ی حسادتش رو خواسته با ناخواسته باز میکنه... 

موقعیتی که تعریف کردی حتی اگر برای یه فرد عادی فامیل هم می افناد باز وقتی خانوما با مراسم خودشون مقایسه میکنن نا خود اگاه یکم حسودیشون میشه اشکالی نداره . اتفاقا خوب کردی اومدی گفتی چون حسادت یه جیزی هست که اگه به یه دوست یا خانواده بیانش نکنی هی بزرگتر مبشه، اما وقتی اعتراف کنی حسودیت شده کم کم رفع میشه ...

اما نهایتا قرتر نیست کسی به خاطر استباهات گذشتش اون هم از نظر ما البته ! کلا زندگی ایندش هم بد باشه ...

تعریف اشتباه و درست و غلط نسبی هست و همینجا هنین حرف من رو یه سری از دوستان ممکنه مارو اشتباه بزنن و یه سری مارک درست ، پس نمیشه به صرف یک واکنش یا انتخاب سبک زندگی کسی رو بد خطاب کنیم . 

و مورد دوم اینکه بهتره این حس رو که جوجه رو اخر پاییز میشمرن رو هم از خودمون دور کنیم و مدام منتظر این نباشیم که تو زندگی بقیه یه گیری بیوفته و ما بگیم :( دیدین من گفتم؟) این یعنی به کارگیری انرژی منفی در مقابله با حسادت. 

بهتره اصلا به زندگی بقیه فکر نکنیم، هرکسی خودس هست که تلاش نیکنه خوشبخت باشه یا نه. و ناخوشی های عالم هم تقسیم میشه بین همه این قانون طبیعته ... اون موقع که دختر دایی شما هم  نافرمانی میکرده مثلا خانوادش به شما حسودی میکردن که چه دخترای حرف گوش کنی بودین  و ....

بحث تو این موارد زیاده ... اما کلا خودت مقتیسه نکن زندگیت و شوهرت رو و به دیگران هم اجازه ی این کار رو نده با آرامش. 

وقتی میگن جهیزیه فلان... خیلی با ارامس باید بگی هرکسی طرز فکری داره، من دوست ندارم داشته هام رو به دیگران نشون بدم و به نظرم زندگی هرکس به خودش مربوطه. به طرز فکر و زندگی شماهم احترام‌میزارم. 

تمام

حرف آخرم اینه که با بیان و اعتراف به اینکه حسودیمون شده ، حالمون بهتر میشه ...هیچ اشکالی هم نداره ...

وقتی یه حسی توی وجود انسان هست و توی وجوود تماااااام انسان های دیگه هم هست یعنی که بودنش اشکالی نداره فقط باید کنترلش کرد که سمت و سوی منفی نگیره ...