2777
2789
عنوان

ماشین یا سکه

81 بازدید | 6 پست

بچه ها خیلی سر دو راهی موندم

من یه پراید دارم مدل ۸۵

که حدودا ۱۶۰ یا ۱۷۰ میخرن

چند تا ربع سکه و نیم سکه به مرور زمان خریدم پس انداز کردم که همه با هم ۲۵۰ م میشه

دوست دارم سکه ها رو بفروشم ماشینم بفروشم یه ماشین بهتر بخرم ولی میترسم قیمت سکه خیلی بره بالا و پشیمون بشم چون واقعا به سختی پس انداز کردم.شما به جای من بودید چیکار میکردید؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا طلا طلا نه سکه فقط طلا نه ماشین .نه ملک فقط طلا فعلا بخر تا سقف قیمت طلا مشخص بشه بعد بفروش ماسی ...

سکه به صرفه تره دختر طلا اجرت ساخت داره.من هفتاد گرم طلا هم دارم .دیگه از ی جایی ب بعد فقط سکه گرفتم ک متر اجرت بدم

سلام عزیزم خوبه تایپیک پیام گداشته بودم درمورد ایدز جواب داده بودی خونده ای درموردش ازت سوال دارم ممنون میشم حتما جوابمو بدی .امشب با بچه هام و مامانم بیرون بودیم دیگ شب بود از کوچه ها که رد می‌شدیم که یه لحضه دیدم سمت مامانم که داره میاد چند تا دستمال کاغذی اول گفت خوب چیزی نیس که بعد که همین که مامانمو دخترم از روی اون دستمال کاغذی رد شدن متوجه شدم کلا دستمال آغشته به خونه و خون تازه بود و نزدیک ۵.۶ تا از  این دستمال کاغذی وسط کوچه ریخته شده بود .بعد دخترم چند قدم جلو تر که رفتیم سریع خودشو انداخت زمین که من بغل میخوام دیگ بغلش کردم تا خونه فقط یه بار دستشو به صورتش زد و به عینکش همینکه رسیدم خونه شلوارشو عوص کردم و دست و صورتشو شستم ..الان خیلی خیلی میترسم نکنه کف کفشش اگه یه موقع به اون خون خورده باشه و خدایی نکرده ایدز داشته باشه طرف .و دخترم یه موقع دستشو به کفشش بعد دهنش زده باشه چه غلطی کنم واقعا ترسیدم