2777
2789
عنوان

بین این سه تا کیس با کدوم‌ ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 32 پست
بنظرت یکم سخت گیری نیست ؟؟ خوودم این مشکلات رو میدونم ولی الان دیگه نمیشه زیاد صبر کنم یه ماه دیگه م ...

نه انتخاب کن سنت هم خیلی خوبه

مثلا خیلی از شرکت نفتی ها شنیدم چند روز باید سرکار باشن مثلا ۲۰ روز میرن سکو و بقیه ی روزا خونه آن و اینا بیشتر پول میگیرن که ممکنه فردا روز دوست داشته باشه پیشرفت کنه و اینجوری بشه و یا پزشک اکثرا زندگی هاشون تحت الشعاع شغلشون هست ولی ایشون نه راحت تر میتونه مرخصی و.. بگیره که مثلا باهم مسافرت برید برای همین مورد اولی بهترین هست

نه انتخاب کن سنت هم خیلی خوبهمثلا خیلی از شرکت نفتی ها شنیدم چند روز باید سرکار باشن مثلا ۲۰ روز میر ...

تازه استارتر یک موضوع دیگه که بنظرم شاید بعدا بدردت بخوره مهاجرت هست ، از توی تاپیکات فهمیدم پرستاری ، مثلا فرض کن شما فردا روری خواستی مهاجرت کنی و ازدواج کرده بودی با پرستاری مدرکت راحت میتونی مهاجرت کنی و همسرت رو به عنوان همراه با خودت و یا حتی بچه ات رو ام داشته باشی میتونی به عنوان همراه ببری ، اگر پزشک باشه فردا روز اونجا نمی تونه کار کنه ، اگر نفتی باشه راحت نمی تونه اونجا کار گیر بیاره،  ولی شغل ایشون راحت تر میتونه کار گیر بیاره

به همه زوایا نگاه کن اینم یکی از نکات مثبتی که من توی نظرم بود و بهت گفتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه استارتر یک موضوع دیگه که بنظرم شاید بعدا بدردت بخوره مهاجرت هست ، از توی تاپیکات فهمیدم پرستاری ...

مرسی از عزیزم از راهنماییات 

شرکت نفتیه خودش مسئولیت داره اونجا ولی خب ادم باید کشش داشته باشه ب طرفش 

برای مهاجرت هم اره درست گفتی خودم تو فکر مهاجرت نیستم ولی ادم از ۱۰ سال بعد خودش حبر نداره چی میشه اینم نکته ی مثبتی بود ک گفتین خیلی ممنون ازت