2777
2789
عنوان

بین این سه تا کیس با کدوم‌ ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگر اون نیست اصلا مشکلی نداره ، مثلا شما دوست داشته باشی نماز و روزت میخونی ، اون نمی خونه هیچ مش ...

اره نون دستشو میخوره اصلا اهل دختر بازی‌نیست اینقدر سرش شلوغه ...

من بهش کشش داشتم تو دیدار اول اونم‌ همینو گفت 

ولی میگم یکم اعتقادی فرق داریم براش مهم نیست کلا اینچیزا 

اره اعتقادی هم هست اون فک‌نکنم یسری چیزا براش مهم‌باشه

دود ک خودش ی مشکله ولی از نظر مذهبی هزار مشکله، سخته و کم دیدم تونسته باشن حلش کنن همیشه ی نفر زجر کشیده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اره نون دستشو میخوره اصلا اهل دختر بازی‌نیست اینقدر سرش شلوغه ...من بهش کشش داشتم تو دیدار اول اونم‌ ...

من بخاطر خودت دارم میگم واقعا این روزا دیگه باید به درآمد توجه داشته باشی درآمد بالا بود از یک سری چیز هایی که قابلیت چشم پوشی دارن چشم پوشی کن ، مثلا این مورد میشه کنار اومد شما نماز و روزت رو بخون اون دوست نداره نمی خونه مشگلی نیست.

هر کی هم میگه بده و خوب نیست و انتخاب نکن از حسودیش هست باور کن 😂

دود ک خودش ی مشکله ولی از نظر مذهبی هزار مشکله، سخته و کم دیدم تونسته باشن حلش کنن همیشه ی نفر زجر ک ...

من خودم‌زیاد مشکل ندارم‌

من اعتقاداتوخودم دارم اونم داشته باشه 

بیشتر برای خانوادم‌میترسم اونا دیدشون با من‌فرق داره 

من بخاطر خودت دارم میگم واقعا این روزا دیگه باید به درآمد توجه داشته باشی درآمد بالا بود از یک سری چ ...

منم میگم‌ چون‌میتونه ی زندگی عالی برات بسازه میشه کنارش موند و ارزششو داره‌ حتی با وجود این اختلافا

دومی و سومی ا دوستشون نداری پس نمیتونی بعدا هم حسی بهشون پیدا کنی اولی هم که اعتقادی مشکل دارین در آ ...

بنظرت یکم سخت گیری نیست ؟؟ 

خوودم این مشکلات رو میدونم ولی الان دیگه نمیشه زیاد صبر کنم یه ماه دیگه میرم تو ۲۸‌ 

حس میکمم دیگه باید انتخاب کنم 

بنظرت یکم سخت گیری نیست ؟؟ خوودم این مشکلات رو میدونم ولی الان دیگه نمیشه زیاد صبر کنم یه ماه دیگه م ...

من باشم پزشک را انتخاب می‌کنم 

مشکل اساسی ندارم باهاش 

ولی اولی ممکنه بعد دچار مشکل بشین