2821
2789
عنوان

خیلی تنهام

103 بازدید | 14 پست

بچه ها من کسی بهم اهمیت نمیده ن دوست ن خونواده 

مامانم هوامو داره اما اونم درگیره خواهر برادرامه من ب خاطر اتفاقات اخیر زندگیم شدیدا احساس تنهایی میکنم و کمبود محبت دارم شبا بدون اینکه گریه نکنم نمیتونم بخوابم دلم خیلیییییی شکسته خیلی 

مریض هم بشم تنهایی درد میکشم کسی بهم اهمیت نمیده کاش خدا برام معجزه کنه خسته شدم از تنهایی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم خیلیی تنهام نامزدم دیر به دیر بهم پیامک میده اعصابمو بهم میریزه بااین کاراش

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

منم خیلیی تنهام نامزدم دیر به دیر بهم پیامک میده اعصابمو بهم میریزه بااین کاراش

به نظرم اینو باهاش مطرح کنین و بگین که به محبتشون نیاز دارین و گرنه بعد ازدواج بیشتر میشه و اذیت تر میشی

عزیز دلم منم ترس اینو دارم ازدواج کنم و بهم کم توجهی کنه 💔💔💔

دیشب از روی شوخی بهم گفت گمشو اینو گفت قلبم وایساد یه لحظه،بهش گفتم چی گفتی،گفت شوخی کردم،همش بهم میگه کثافط عوضی عاشقتم😒😬🥲اگه من بهش بگم کثافط جرم میده

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

به نظرم اینو باهاش مطرح کنین و بگین که به محبتشون نیاز دارین و گرنه بعد ازدواج بیشتر میشه و اذیت تر ...

سرکار که میره دیرپیام میده من الکی حساس شدم🥱😕

دیشب از روی شوخی بهم گفت گمشو اینو گفت قلبم وایساد یه لحظه،بهش گفتم چی گفتی،گفت شوخی کردم،همش بهم می ...

الهییی 😍🥹اخه بعضیا محبتشون و اینجوری ابراز میکنن عیب نداره چون دوستت داره 

خوشبخت بشین گلم ✨😍

الهییی 😍🥹اخه بعضیا محبتشون و اینجوری ابراز میکنن عیب نداره چون دوستت داره خوشبخت بشین گلم ✨😍

مرسی قلبم،دیوونشممم🫡😥

پس مشغوله فدات شم پیش میاد ❤️

اره خدانکنه آجی گلم❤️♥️

شنبه احتمالا برم پیشش🥲🥲🥹