2777
2789
عنوان

دفع پروتیین در بارداری

186 بازدید | 26 پست

بچها من آزمایش دادم ۲۵ هفته م پروتیین زده مثبت ۱ 

خیلیییی میترسم از دیشب روزگار برام نمونده کسی بوده تو بارداری دفع پروتیین مثبت ۱ باشه بچه کامل به دنیا اومده باشه 

نگران نباش 

چون استرس هم تاثیر میزاره رو مقدار دفع pro 

پیش پزشک برو 

گاهی اوقات از علائم پره اکلامپسی هستش 

بعضی وقتا هم +۱ برای بدن خانم تو شرایط بارداری عادیه

برلی همین باید پزشک تشخیص بده برات

+۳ خیلی خیلی خطرناکه پس استرس به خودت نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱هفته ب زایمانم دفع پروتتینم +++ بود😶😶

۳۰کیلو اصافه کرده بودم بارداری. اخراش فهمیدن مشکلم چیه

خداروشکر دخترم کلاس سوم. وزن زایمان ۲۶۷۰ بود

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

پره اکلامپسی چیه

دفع پروتیین و همراهش فشار خون بالا

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

عزیزم تورو خدا اگ بلدی بگو من هفت هفتمه دیروز رفتم سونو گفت ضربان قلب جنین کنده نگرانم چیزی میدونی ر ...

هیچ چیزی نیست. چرا نگرانی؟

برا قلب بچه خرما بخور انار شیرین بخور. استرس خودش سم

توکل کن بخدا. دکترا زیاد حرف میزنن.

عزیزم تورو خدا اگ بلدی بگو من هفت هفتمه دیروز رفتم سونو گفت ضربان قلب جنین کنده نگرانم چیزی میدونی ر ...

عکس سونوت برام بفرست بگم

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

نه عادیه منم داشتم هر هفته آزمایش میدادم که زیاد نشه چرا اینقدر نگرانی پیش دکتر خودت برو ببین چی میگ ...

دکترم تا شنبه نیستش 

خدا خیرت بده دوم مثبتی ۱ بود بخدا دیشب تا صبح از استرس صد دفه از خاب پریدم

بارداری شما ؟

نگران نباش توکل به خدااا 

بخدا تا ی بچه بدنیا میایی پیرت درمیاد

اسی نگران نباش فقط ازمایشت بردی پیش دکتر برات جمع اوری ۲۴ساعته ادرار مینویسه باید انجامش بدی تا دقیق مقدار پروتین ادرارت مشخص بشه پروتین بالای۱۵۰نباید باشه . کلا باید چک کنی .مراقب ورم بارداریت باش ورم داشتی زودتر به پزشک یا بیمارستان مراجعه کن

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱