2777
2789
عنوان

دکلره در اقدام

811 بازدید | 29 پست

سلاااام من سه ماهه اقدامم ماه اول پریودم دقیق شد ماه دومم افناد عقب پنج روز در حالی که همیشه سر وقت بود مطمینم این ماه باردار میشم تخمک گذاریم ١٣ غروردین بود من ۵ ام رفتم موهانو دکلره کردم بنظرتون ضرر داره خیلی نگرانم 

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه ماه اول بارداری مشکلی نداره چه برسه شما که هموز اقدامی 

اها اخه تو سایت نوسته باعث ناقص الخلقه بودن میشه ترسیدممم

سلام خدایا بابت همه چیز شکر میشه یه کنجدبهم بدی خوشبختیمو کامل کنی میدونم بنده بدیم ولی از رحمتت ناامید نیستم 
چه مطمئن،ازکجامعلوم؟

اخه هممون اونجوریم بعد اصلا سابقه نداشت بیفته عقب چه برسه پنج شس روز 

ميشه بپرسم از كجا مطمئني؟؟؟

اخه عزیزم من از ادلین سری که پری شدم کلا منظم بودم فقط یه ماه دوتا قرص اورژانسی خوردم زودتر پریود شدم  بعد مامانم ابجیام کلا بعد سه ماه شدن بعد ما تو اقدامم وزنمونم میره بالا     بعد ماه پیش پنج روز افتاده عقب 

چه جالب،الان بیبی زدی؟

نه هنوز زوده اره جالبه ٢٦ ام موعدمه 

کی میگه؟ تا چهارماه اول که کاملا ممنوعه. خیلی از دکترها میگن تا آخرش اصلا رنگ نکنید.

الان بر من مشکلی داره بنظرتون؟

اخه عزیزم من از ادلین سری که پری شدم کلا منظم بودم فقط یه ماه دوتا قرص اورژانسی خوردم زودتر پریود شد ...

من ميخوام اين ماه اقدام كنم چيكار كنم زود بگيره ازمايش اينا دادم همه چي اوكي برد اما ماه پيش اقدام كردم علائمم داشتم سينه درد و سفت شدن و تخمدان هامم تير ميكشيد دو تا بي بي چك زدم هاله انداخت اما فرداي موعد پري شدم...حالا اين ماهم ميخوام باز اقدام كنم به نظرت ميشع؟؟؟چيكار كنم احتمالش بره بالا.؟