خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
اگه خیانت قابل بخشش بود خدا شیطان رو میبخشید،بدترین چیزیه که تو زندگی میتونه رخ بده و نه اصلا ،چندسال قبل با کسی دوست بودم بهم خیانت کرد طوری که اون فکر میکرد من نمیدونم ولی فهمیدم و واسه ابد ولش کردم و فراموشش کردم
کسی رو میشه بخشید که عذر بخاد وقتی پشیمون نیستم سر خود پاشیم ببخشیم ؟!!
خیلی موضوع پیچیده ایه عزیزم .اصلا نمیتونی با چند تا جمله تصمیم درست بگیری .بنظرم ب مشاور مراجعه کن خیلی بهتره
فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدخدایی که گمان کرده خدای ده ماست🕳کدخدا نیست ،خدا نیست ، بلای ده ماست 🎃اگه تو یه تاپیک باهات بحث کردم ،تو تاپیک دیگه باهات خوب بودم ،عاشقت نیستم،آیدیتو یادم رفته ⚒️.