2777
2789

انقد که فکر و خیال دارم و همش نکران اینده ام و نشخوار فکری امونمو بریده😕😕😕واقعا دلم میخواد مغزمو از تو جمجمه ام دربیارم 

ارزووووم اینه مث این خانومای بیخیال و شاد باشم 

خدایی اگه  کسی خونسرد و بیخیاله و اهل جوش و غصه نیست رازشو به منم بگهههه

منم مثل تو ام تقریبا باید بری روانشناس و روانپزشک هردو

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو ام تقریبا باید بری روانشناس و روانپزشک هردو

روانپزشک رفتم قرص داد یکم بهتر شدم ولییی چون داشتم چاق میشدم و حافظمو داشت نابود میکرد گذاشتمشون کنار 

چجوری بعضیا ذاتی سرخوش و بیخیالن

روانپزشک رفتم قرص داد یکم بهتر شدم ولییی چون داشتم چاق میشدم و حافظمو داشت نابود میکرد گذاشتمشون کنا ...

تنها راهکار اینه مشغول حال بشی! نفس عمیق بکش وقتی فکر برات میاد و چند لحظه فقط به حواس پنج گانه ات بچسب، چی میبینی چه شکلی هست چی میشنوی راجب چیه؟ حسن درباره اش چیه، قرآن بخون و تراپی برو 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

تقصیر شوهر عنمه افسردم کرده پیرم کرده تو ۲۴ سالگی

خب عزیزم دوتایی برید تراپیست و مشکل زندگیتون حل کنید انسان باید دنبال خوشبختی باشه

اول دکتر

بعد خودم یه کارایی انجام میدم: (باید تمرین کنی!)

فک کن یه مسافری تو تاکسی نشستی و تاکسی تو یه خیابون بدون ترافیک داره میره. تو به بیرون نگاه میکنی اما از مغازه ها فقط اسمشونو میبینی اما جزئیات ویترین و ... رو نمیبینی! فکرا اینجوری باشن برات. تو فقط نگاه میکنی با اسم مغازه ها! مقصد اونجا نیست که پیاده شی و بری توشون! پیاده شدن دقیقا فکراییه که ر شون صبر میکنی و ادامه دار میشه وتو ذهنت میمونه. مثلا: مادرشوهرم یه تیکه بهم انداخت و مننتونستم جوابشو بدم. اومدم خونه ، یادم اومد، اون موقع فقط من سوار تاکسیم که داره میره، اما وقتی من پیاده میشم که همون وقته که روی فکره وامیسته تو فکرم میگم باید اینجوری جوابشو میدادم و اون جی میگفت.  واکنشش چی بود و ... یهو میبینم مثه یه سریال ادامه دار شد و ...

درکنار این راه پاکسازی هواوپونوپونو انجام میدم

یا مینویسم فکرامو بعد میبینم از چه نوعی هستن، راهش فرق داره، مثلا ترسه، خشمه، چیه، باتوجه بهش راهکار پیدا میکنم

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!