2777
2789
عنوان

راهنمایی جهت خرید کریر

643 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها خوبید؟

من ماه ششم بارداریم هست و میخوام از ماه دیگه شروع کنم خرید سیسمونی.

واسه خرید کریر چه نوعی بهتره؟ کیا استفاده کردن و راض ی هستن و قیمت الانش چقدره؟

کریری که بیس ماشین داره خیلی بدرد میخوره مخصوصا اگ مسافرت بخای بری ولی تا یکسال خوبه من از کریرم خیلی کم استفاده کردم

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا استفاده نکردم نهایت ده بار ،خیلی کاربردی نیست   اگه پسره بچه برای بعد ختنش به درد میخو ...

واسش گهواره خریدید؟

آخه من جا ندارم گهواره بزرگ و تخت بخرم.

گفتن کریر خوبه....

حالا موندم بخرم ...نخرم

دوقلو دختر دارم.

کریری که بیس ماشین داره خیلی بدرد میخوره مخصوصا اگ مسافرت بخای بری ولی تا یکسال خوبه من از کریرم خیل ...

خب بچه رو توی چی میزاشتین؟

گهواره داشتین توی خونه؟ توی مهمونیا کریر بدرد نخورد؟

کریر خیلی به درد من خورد وقتی سوار ماشین میشدیم تو کریر میذاشتم تو خونه تا وقتی نمیتونست بشینه تو کریر بود و بعضی وقتا تو کریر میذاشتم و تابش میدادم میخوابید

اما اشتباهی که من کردم کریر ایرانی خریدم و فقط تا ۶_۷ ماه به درد خورد و بعدش کوچیک شد براش

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

من خیلی استفاده کردم .چون صندلی ماشین نخریدم توی ماشین استفاده میشه .واسه خوابوندن بچه گاهی ازش استفاده میکنم .گاهی هم توی خونه به جای صندلی بچمو میزارم بشینه داخلش و بازی میکنه .گاهی هم لم میده تلویزیون میبینه 

مادر بزرگ میگفت : حرف سرد ، مهر گرم رو ازبین میبره .حتی وسط چله ی تابستون.
 خب بچه رو توی چی میزاشتین؟ گهواره داشتین توی خونه؟ توی مهمونیا کریر بدرد نخورد؟

راستش زیاد نمیشد مهمونی برم باهاش یک بار عروسی رفتم کریر بردم ولی بقیشو نرفتم چون خیلی کوچیک بود فصل سرماام که عروسی نبود اصلا توخونه گهواره داشتیم اما من عادتش ندادم و اذیتمم نکرد ولی بچه جاریم به گهواره عادت داشت خیلی اذیت شدن تا تونستن گهوارشو جم کنن.

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

من بيشترين استفاده رو از كرير كردم

نوزااد كه بود تو كرير ميخوابوندم، قطره شو اون تو ميدادم، دكتر و مهموني تو كرير ميبردم چون بچه توش از  تو بغل خيلي راحت تره،

وقتايي كه كار خونه ميكردم  يا مشغول اشپزي ميشدم ميزاشتمش اون تو، غذا كمكي رو تو كرير بهش ميدادم با اينكه صندلي غذا هم خريده بودم

حتي الان كه نه ماهشه هم استفاده ميكنم

فقط كرير رو در صورتي ميشه اينطوري استفاده كرد كه كاملا استاندارد باشه 

ما از مكسي كوزي هفتصدو خورده اي خريديمش، براي وزن زير پنج كيلو هم خود كرير يه بالشتك مخصوص و استاندارد داشت كه كمر بچه اذيت نشه. 

خلاصه كه كاملا ارزششو داشت كه هزينه كنيم براش.

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم