2777
2789

چه شیری میدی؟

چندوقتشه؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بردی دکتر

قطره کولیکز خارجی بده

یا اینفاکول،آب رو آتیشه

داروخونه ها اینفاکول رو ندارند 

از اینترنت یا سیسمونی فروش های معتبر دارند.

خودت هم غذاهای نفاخ نخور

بعد از شیر حتمن آروغش رو بگیر

تند تند شیر نده .

زنان بزار هر د ساعت بهش شیر بده

ببین شیر خودت میخوره ببین چی میخوره اذیت میشه اونکا بهش حساسیت داره رو در بیار مثلا پسر من فلفل حتی فلفل دلمه ای حساس بود و زرشک تا صبح میخوردم گریه میکرد 

و اینکه شکمش با روغن سیاهدانه به جهت عقربه های ساعت ماساژ بده بعد پاهاش صاف کن بعد جمع کن تو شکمش و بچرخون دور لگن اروم بعد دوباره صاف کن دوباره جمع کن اینکارو بکنی باد معده اش قشنگ خالی میشه اینقدر بکن تا دیگه بادی نمونه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

سلام مامان  🌹
خیلی خوب درکت می‌کنم، کولیک واقعاً می‌تونه روزها و شب‌های سختی بسازه. خوشبختانه بیشتر وقت‌ها موقتیه و با بزرگ‌تر شدن بچه برطرف میشه.

🔹 برای آرام‌تر شدن کولیک:

1. بغل کردن و قنداق ملایم می‌تونه کمک کنه بچه حس امنیت بگیره.
  2. گرمای ملایم (مثل کیسه آب ولرم روی شکم روی لباس) آرامش‌بخشه.
  3. ماساژ شکم به صورت دایره‌ای در جهت عقربه‌های ساعت خیلی مفیده.
  4. بعضی بچه‌ها با صدای یکنواخت (مثل سشوار، جاروبرقی یا وایت نویز) آروم میشن.
  5. اگر شیر خشک می‌خوره، حتماً با دکترش در مورد تغییر نوع شیر خشک مشورت کن.
  6. در صورت شیر مادر خوردن، گاهی حذف غذاهای نفاخ (مثل حبوبات، کلم، پیاز) از رژیم مادر می‌تونه اثر داشته باشه.

✅ یادت باشه کولیک خطرناک نیست، فقط اذیت‌کننده‌ست. معمولاً از ۳ تا ۴ ماهگی خیلی کمتر میشه.

برای دیدن نکات کاربردی‌تر درباره کولیک و راه‌های علمی آرام کردن نوزاد، می‌تونی کانال یوتیوب «دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma» رو دنبال کنی 🌷.

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

شیرمادر.دوماه و نیم

اگه واقعا میخای خوب بشه شیرتو درست کن

لبنیات وهرچییییزی لبنیات توشع نخور مثه کیکو ژله و شکلاتو...

مغزیجات وادویه و گوشت گاو و گوساله هم نخور

یکی دوهفته زمان میبره شیرت پاک بشه

قطره آ د  و مولای هم نده اینا خییییلی دلدرد میارن

بعد شش ماهگی تست کن اگه دلدرد نشد دیگه بده

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...